Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı

Kıvanç Tatlıtuğ’dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kahramanmaraş’ta 9 saat ara ile meydana gelen iki ayrı deprem sonrasında 10 ilimizin etkilendiği afetin yaraları sarılmaya çalışılıyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşları ile birlikte ortak hareket eden pek çok ünlü isim, bu zor günlerde depremzedelere yardımcı olmak için ellerinden geleni yapıyorlar.

Dizileriyle sinema filmleriyle gönüllere taht kurmuş onlarca oyuncu tek yürek bir şekilde maddi manevi destekleriyle dikkat çekiyorlar. Ayrıca setlerin durdurularak dizi çekimlerinde kullanılan karavanlarla birlikte pek işe yarar malzemenin de deprem bölgesine gönderildiği biliniyor. Aralarında Ay Yapım, Med Yapım, Tims&B gibi pek çok yapım şirketinin yer aldığı kuruluşlar, deprem bölgesine desteklerini sürdürüyor. Bu arada sektörün çalışanları, emekçileri de deprem bölgesine giderek arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerine katılıyorlar.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı 10

Sinema ve dizi sektörünün pek çok çalışanı gibi oyuncular da sahaya inerek vatandaşlarla birlikte elele kolkola çalışıyorlar. Gelen yardım malzemelerini topluyor, koliliyor ve aynı zamanda binlerce-milyonlarca takipçi sayısına sahip sosyal medya hesaplarından da önemli çağrıları, duyuruları, bilgileri, deprem bölgesi için gerekli ihtiyaç listelerini paylaşıyorlar.

Bugüne kadar dizilerde, sinema filmlerinde, tiyatro oyunlarında izlediğimiz birbirinden kıymetli isimler, yaşanan felaket sonrasında ellerinden geleni yapmaya devam ediyorlar. Aynı zamanda maddi yardımlarda da bulunuyor pek çok ünlü isim.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı 11

Ancak tabii bir kısmının gündeme gelmediği bu maddi yardımlar, depremzedeler adına çeşitli kuruluşlara yapılıyor. Haluk Levent’in kurucusu olduğu AHBAP Derneği’nin yardım organizasyonunda yer alan ünlü isimlerin yaptığı maddi yardımlar da sosyal medyaya yansıyor. Haluk Levent, AHBAP’a gelen tüm maddi yardımları tek tek açıklıyor. Bu isimler arasında Bergüzar Korel Halit Ergenç çifti, Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar çifti ile birlikte Aras Bulut İynemli, Kerem Bürsin, Kıvanç Tatlıtuğ, Burak Deniz, Can Yaman gibi pek çok isim de yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, depremin ilk gününden itibaren AHBAP’ın yardım destek faaliyetlerinde yer aldığı biliniyor. Hatta ilk bağışı yapan kişi olarak da dikkatleri çekmişti. Haluk Levent, Kıvanç Tatlıtuğ’un 200 bin TL bağışladığını duyurmuştu depremin ilk günlerinde.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı 12

Ardından Tatlıtuğ, AHBAP ile birlikte elele bir çalışma yürüterek, ulaşabileceği yerlere ulaşıp yardım ve destek çalışmalarına derneğin ofisinde bilfiil katılan ünlü isimler arasında yer alıyor. Kenan İmirzalıoğlu, Özge Özpirinçci, İrem Helvacıoğlu, Kıvanç Kasabalı, Oktay Kaynarca gibi isimlerle birlikte depremzedeler için yapılan her faaliyette canla başla yer alıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan ikinci bağış! Depremzedeler için 1 milyonu geçen yardımıyla takdir topladı 13

Kıvanç Tatlıtuğ, depremin üzerinden geçen bir haftanın sonunda AHBAP’a yüklü bir bağış daha yaptı. Haluk Levent, oyuncunun 950 bin TL bağış yaptığını duyurdu. Böylelikle Kıvanç Tatlıtuğ, depremzedelere 1 milyon 150 bin TL bağışlamış oldu.