Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman ve Kerem Bürsin yapmadı ama Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den Latin Amerika planı!

Can Yaman ve Kerem Bürsin yapmadı ama Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’den Latin Amerika planı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Latin Amerika’da Türk dizileri o kadar yoğun şekilde izleniyor ki, birbiri ardına dizilerimiz farklı ülke televizyonlarında milyonları etkiliyor… Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti de bu bölgede çok sevilen isimler olarak öne çıkıyor..

Birçok Türk oyuncu son dönemde yurt dışından gelen bu yoğun ilgiye yanıt vermek için çeşitli ziyaretler yapıyor. Ancak bu ziyaretler ya Ortadoğu coğrafyasına ya da Avrupa kıtasında gerçekleşiyor… Can Yaman’ın Yunanistan, İtalya, İspanya gezilerini hatırlayacaksınız. Son 1,5 yıldır da İtalya’da yaşayan Can Yaman, Latin Amerika’da da çok sevilen bir isim.

Can Yaman ve Kerem Bürsin yapmadı ama Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Latin Amerika planı! 26

Aynı şekilde Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük popülerlik kazanan Kerem Bürsin de İspanya seyahatleri ile adından çok söz ettirdi. Cansu Dere’nin de yine İspanya’da gördüğü ilgiden bahsetmek gerekiyor.

Türk oyuncuların yurt dışındaki hayranları ile bu sınırlı buluşmaları Avrupa’nın ötesine geçmiyor ama Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu farklı bir planlama içinde.

Can Yaman ve Kerem Bürsin yapmadı ama Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül'den Latin Amerika planı! 27

Kadir Doğulu, Gecenin Ucunda dizisinin çekimlerine yaz ortasında başlayacaklarını ve ya öncesinde ya da çekimlerden sonraki süreçte mutlaka Güney Amerika turu yapmak istediklerini söyledi.

Kadir Doğulu, bu tercihin nedenini anlatırken ise şu ifadelerde bulundu: “Güney Amerika turu ümit ediyoruz. Herhalde sete girmeden önce yaparsak memnun oluruz. Belki de setten sonra ilk fırsatta oraya gideriz. Çünkü Güney Amerika’da bizim içerikler, oyuncular, özellikle kültürümüz…Çünkü oyuncuları ve dizileri beğenmesinin sebebi oradaki izleyicinin kültürü tanımak isteyişleri. O yüzden bu bir kültür turizmi de doğuruyor. Biz oraya gidip ülkemizi en iyi şekilde beraber temsil etmek istiyoruz. Kendimizi tanıtmak istiyoruz, göstermek istiyoruz. O yüzden heyecanlıyız.”

Türk dizilerinin yurt dışında gördüğü bu ilgiden bahsedilmesi üzerine Ortadoğu’ya gittiklerini ve oradaki ilginin farkında olduklarını anlatan Kadir Doğulu, aynı nedenle Orta Asya’ya da gittiklerini ifade etti.

Gittikleri bu yerlerde Türkiye’yi temsil ettiklerinin bilincinde olduklarını, gururlarının kabardığını anlatan Kadir Doğulu, birçok ülkede Türkçe’nin öğrenilmekte olduğunu ve bunun da diziler sayesinde gerçekleştiğini sözlerine ekledi.