Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman, yeni hedefini seçti ve adım adım uyguluyor!

Can Yaman, yeni hedefini seçti ve adım adım uyguluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Analiz Özel – Ünlü oyuncu Can Yaman, Türkiye’den çıkan ama yurt dışında daha geniş kitleleri etkisi almayı başaran bir oyuncu olarak dikkat çekiyor. Dolunay, Erkenci Kuş ve son olarak da Bay Yanlış dizileri ile birlikte ününe ün katan oyuncu, sosyal medyada da çok güçlü bir destekçi grubuna sahip.

Can Yaman’ın hayranları elbette ki Türkiye’de de var ama, hem çok yoğun değil hem de bu kadar tutkulu değil… Ancak ünlü oyuncunun yabancı hayranları hem tutkularını hem de sevgilerini her fırsatta göstermekten çekinmiyor. Yunanistan, İtalya, İspanya gibi ülkelere zaman zaman giden oyuncu, öyle büyük ilgi gördü ki, Türkiye’de birçok kişi bu duruma şaşırdı.

Oysa ki, Can Yaman İstanbul sokaklarında dolaştığında çevresinde bu kadar çok Türk hayranı olmuyor. Hatta İstanbul’daki turistlerden daha çok ilgi gördüğü de çoğu zaman kameralara da yansımış bir gerçek.

Türkiye’de görmediği tutkulu hayranları yurt dışında bulan ünlü oyuncu, özellikle İtalya seyahatlerinde çılgınca karşılanıyor… Birçok hayranı koronavirüsü bile hiçe sayarak havalimanı, otelinin önü veya bulunduğu mekanlarda toplanıyor…

Can Yaman’ın sosyal medyada yaptığı paylaşımlara bakılır ise, Türkçe içerik bulmak çok zor. Bazen reklam paylaşımlarını Türkçe yapan oyuncu, ocak ayında da annesi ile bir pozunu yine Türkçe ifadelerle paylaşmıştı.

Can Yaman, yeni hedefini seçti ve adım adım uyguluyor! 9

Ancak ünlü oyuncunun son 2 ay içinde yaptığı paylaşımların genelinin İtalyanca olduğunu görebilirsiniz.

Ocak ayının başlarında Ferzan Özpetek ile çektiği reklam filmi için İtalya’ya giden Can Yaman, ayrıca Sandokan isimli dizi ile anlaşmasıyla da gündem olmuştu.

Oyuncu dizide canlandıracağı karakter için eğitimlere devam ediyor. Bu arada İtalya’nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşadığını da sosyal medyadan ilan eden oyuncu, şimdi bu ülkede daha da çok ilgi görmeye başladı.

Can Yaman, yeni hedefini seçti ve adım adım uyguluyor! 10

İtalya’da adeta bir Can Yaman etkisi görülüyor.. Oyuncunun sosyal medya paylaşımlarında İtalyanca yorumlar diğer dillerden çok daha fazla. Türk hayranlarının ilgisi ise her geçen gün azalıyor…

Ancak Can Yaman’ın asıl hedefinin artık İtalya’da ciddi bir kariyer yapmak olduğu da son adımlarından anlaşılıyor. Aynen Ferzan Özpetek gibi İtalya’da yükselme fikrinin oyuncuya doğru geldiğini düşündüren adımlar var.

Sandokan dizisini kabul etmesi ve İtalya’da güçlü bir başlangıç yapma fırsatı kazanmasının ardından, aşkını da bu ülkede bulması önemli bir gelişme oldu.

Uzun süre Türkiye’de bir aşkla gündeme gelmeyen oyuncunun ünlü bir İtalyan spiker ile aşk yaşamaya başlaması bu ülkenin magazin gündeminde daha çok yer almasını da sağlıyor.

Can Yaman, yeni hedefini seçti ve adım adım uyguluyor! 11

Can Yaman’in instagram hesabından yaptığı son dönemdeki tüm paylaşımların İtalyanca olması ve İtalya’daki hayranları hedeflemesi de artık bu ülkede uzun süreli bir kariyer için karar verdiği izlenimini veriyor.

Can Yaman, Sandokan dizisiyle büyük bir fırsat yakaladı. Diletta Leotta ile aşkıyla da artık ülkede çok daha dikkat çeken bir isim haline geldi.