Ana sayfa Dizi Haberleri Can Yaman’a bir sürpriz daha! Türkiye’de tutmayan dizisi, farklı ülkeleri fethetmeye başladı!

Can Yaman’a bir sürpriz daha! Türkiye’de tutmayan dizisi, farklı ülkeleri fethetmeye başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Can Yaman, Erkenci Kuş dizisiyle büyük bir şöhreti de yakaladı. Daha önce oynadığı dizilerin ardından, Demet Özdemir ile başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş ile ekrana öyle bir dönüş yaptı ki yurtdışında da büyük dikkat çekti. Yenilenen imajı ile hayran kitlesini büyüten oyuncu, sıkı sporla vücudunu geliştirdi, saçlarını ve sakallarını uzattı, özel hazırlanan aksesuarlar ve kıyafetlerle bambaşka bir imaja girdi.

Erkenci Kuş, Can Yaman’ın kariyerinde bambaşka bir dönüm noktası oldu. Bu dizi ile birlikte İtalya’daki tanınırlığı arttı ve daha da büyük bir hayran kitlesi edindi.

Aynı zamanda dünyanın pek çok ülkesinden de dikkat çeken bir hayranlık başladı oyuncuya. Şimdilerde bir dizi çekimi için İtalya’da. Sandokan isimli İtalyan dizisinde oynayacak.

İtalya’da başka imzalar da atan oyuncu bu kez bir başka dizisi ile Avrupa’yı fethedecek! Geçtiğimiz yaz ekrana gelmeye başlayan Bay Yanlış dizisinde Can Yaman, Özge Gürel ile başrolde oynuyordu.

Can Yaman'a bir sürpriz daha! Türkiye'de tutmayan dizisi, farklı ülkeleri fethetmeye başladı! 7

Gold Film imzalı dizi, Fox TV’de ekrana geliyordu ama beklenen ilgiyi görmedi. Erkenci Kuş zaferinin ardından, Bay Yanlış Can Yaman için hüsran oldu.

Fakat dizi Türkiye’de tutmasa da başka ülkelerde dikkat çekti. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yaptığı ve senaryosu ise Aslı Zengin ve Banu Zengin’in yazdığı dizi, Kuzey Kıbrıs ve Çekya’da gösterilmişti.

Ayrıca 31 Mayıs’ta da İtalya’da gösterilmeye başlanacak. Ayrıca bir başka haber de İspanya’dan geldi. Bay Yanlış dizisi Ekim ayında İspanyol Atresmedia kanalında yayınlanmaya başlıyor. Can Yaman, bu kez ömrü kısa sürse de Bay Yanlış dizisi ile Avrupa fethine çıkıyor!

Bay Yanlış dizisinin hikayesi ise şöyleydi:

Özgür (Can Yaman); zengin ancak salaş bir hayat süren, aşka inanmayan restoran-bar sahibidir.
Ezgi (Özge Gürel) ise; artık yanlış ilişkilerden yorulmuş ve düzgün bir ilişki yaşayıp, evlenmeye kararlıdır. Ezgi’nin ilişki konularında başarılı olmadığını gören Özgür, kendisine ilişkiler konusunda mentorluk yapmaya ve Ezgi’nin hoşlandığı erkeği elde etmesi için ona taktikler vermeye başlar.

Komşu evlerde yaşayan Özgür ile Ezgi acaba zaman içerisinde neler yaşayacak? Yoksa iki zıt karakter aşkı birbirinde mi bulacak?