Ana sayfa Dizi Haberleri Sezon finaline hazırlanan Son Yaz’ın final sürprizi, sosyal medyada ortaya çıktı!

Sezon finaline hazırlanan Son Yaz’ın final sürprizi, sosyal medyada ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Cuma akşamları Fox Tv’de ekrana gelen Son Yaz dizisini izleyenler, bu kaliteli yapımı çok beğeniyor. Oyunculuklarıyla, hikayesiyle izleyiciyi ekrana kilitleyen dizi, Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler karşısında reytingde biraz geride kalsa da kanal da izleyiciler de bu özel yapımdan vazgeçmek istemiyor!

Çekimleri İzmir’in çeşitli ilçelerinde süren dizi, karşısındaki zorlu rakiplerine karşın sezonda kıyasıya bir mücadele verdi. İki haftalık zorunlu koronavirüs arasının ardından da geçtiğimiz hafta yeni bölümüyle ekrandaydı.

Hikayesi sürükleyiciliğini yitirmeyen akışı ile izleyicinin de beğenisini kazanmakta. Başrollerinde Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan, Alperen Duymaz ve Funda Eryiğit’in yer aldıkları dizide oyunculuklar da büyük beğeni ile takip ediliyor.

Fox Tv’nin reytingleri nedeniyle diziden vazgeçebileceği tahminleri yapılıyordu ama kanal diziye sahip çıktı ve kısa süre önce haftaya ekrana gelecek olan 21. bölümde final değil, sezon finali yapılacağı öğrenildi.

Son Yaz izleyicisini rahatlatan bu haberin ardından, bu hafta gerilim dolu bir bölümün fragmanı ile meraklar arttı. Yağmur’un kaza geçirmesi ile yürekler ağza gelmişti. Yağmur kurtuluyor ama Gökhan, kendisi ile ilgili bazı şeyler bildiğini anlayan Yağmur’un peşine düşüyor!

Gerilimin artacağı bu bölümün ardından, bir sonraki bölümde yani sezon finalinde ise izleyiciyi bir nikah sürprizi bekliyor!

Dizideki bu nikah bilgisi ise oyuncuların yaptıkları paylaşımlardan sonra anlaşıldı! Anlaşmazlık nedeniyle boşanan ama sonrasında birbirlerini sevdiklerini anlayan Savcı Selim ve Canan’ın yeniden nikah masasına oturacakları, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit’in sosyal medya paylaşımları ile anlaşıldı.

Funda Eryiğit’in saçındaki gelin çiçeği ve fotoğrafta bir parça görünen gelinliği, durumu ortaya koymakta!

Sezon finaline hazırlanan Son Yaz'ın final sürprizi, sosyal medyada ortaya çıktı! 9

Hafsanur Sancaktutan da sezon finalindeki çekimlerden aşağıdaki paylaşımları yaptı. Anne ve babasının nikahı için hazırlandığı görülüyor Yağmur karakterinin…

Sezon finaline hazırlanan Son Yaz'ın final sürprizi, sosyal medyada ortaya çıktı! 10

Sezon finaline hazırlanan Son Yaz'ın final sürprizi, sosyal medyada ortaya çıktı! 11