Ana sayfa Dizi Haberleri Gidiyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah konusu netleşti! İşte yanıtı…

Gidiyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah konusu netleşti! İşte yanıtı…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT 1’in bu sezondaki en başarılı yapımlarından birisi oldu Masumlar Apartmanı. Aldığı reytinglerle, sosyal medyadaki etkileşimlerle birlikte dizi, izleyicinin beğenisini topladı. Oyunculukların yanı sıra hikayesi de beğenilen dizi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayesinden alıntıladığı kitaplardan uyarlanmakta.

Dizi, sezon başında yayınlandığında herkesin nefesini tuttuğu bölümler ekrana geldi. Ağır dramatik bir hikayesi olan dizinin bölümleri ilerledikçe, araya daha eğlenceli sahnelerin de girmesiyle izleyici diziye de bağlandı.

Her bir karakteri oynayan isim, izleyici tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol aldığı dizi, iki bölüm sonra sezon finali yapacak.

Bu arada sezon finaline doğru giderken ortaya çıkan bir söylenti ise diziyi izleyenleri çok şaşırttı. Dizide İnci karakterine hayat veren Farah Zeynep Abdullah’ın ayrılacağı yönündeki haberler şaşkınlık yaşattı.

Gidiyor mu? Masumlar Apartmanı dizisinde Farah Zeynep Abdullah konusu netleşti! İşte yanıtı... 7

Hikayede etkin bir karakter olan İnci’nin gitmesine pek imkan verilmese de başlayan söylentiler iyice yayıldı. Sosyal medyada ise eleştiriler aldı başını gitti!

Kimi izleyicilerin oyuncuya ‘Kariyerini mahvediyor’ şeklinde eleştiriler yöneltmesiyle birlikte, bu söylentilerin gerçekliği de tartışılmaya başlandı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, yaşanan bu duruma açıklık getiren bir tweet ile kulis bilgilerini de paylaştı. Buna göre dizide kimi zaman ağır dramatik sahnelerin çekilmesi sonrası oyuncunun yorulduğu ve yapımdan ayrılmak istediğini belirttiği, sezon finalinde de ekibe veda edeceği ortaya çıktı!