Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’a Monte Carlo Film Festivali’nden bir ödül geldi.

Can Yaman’a Monte Carlo Film Festivali’nden bir ödül geldi.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyunculuk kariyerini bir yıldan uzun süredir İtalya’da sürdüren Can Yaman’ın yurt dışındaki başarısı dillere destan. Yakışıklı oyuncu, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.

27-30 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Monte Carlo Film Festivali’nin 30 Nisan Cumartesi günü Grimaldi Forum’da düzenlenecek gala gecesinde Can Yaman’a Sosyal Başarı Ödülü verilecek.

Can Yaman, Monte Carlo Film Festivaline katılmak ve ödülünü almak için Monte Carlo’da olacağını instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Bir yılı aşkın süredir İtalya’da yaşayan Can Yaman, en son Simona Tanzini’nin “Conosci l’estate?” kitabından esinlenen Francesca Chillemi ile başrolü paylaştığı “Viola come il mare”nin çekimlerini bitirdi. Ancak baharda yayınlanması planlanan dizi sonbahara ertelendi.

İtalya’da ayrıca pek çok reklam filminde rol alan, çocuklar yararına çalışmalarda bulunan, zor durumdaki çocuklara yardım etmek için girişimler gerçekleştiren ve ‘Can Yaman Mania’ adını verdiği parfüm markası çıkaran oyuncu ülkede çok seviliyor.

Öte yandan Haziran ayında Türkiye’deki yayınına başlayacak olan  Disney Plus dijital platformu ile anlaşan Can Yaman El Turco dizisinin çekimleri için Türkiye’ye gelecek.

Can Yaman, Ay Yapım tarafından çekilecek El Turco isimli dizide başrol oynayacak. Anlaşma yapılalı uzun süre geçmesine rağmen Can Yaman’nın kadın partneri konusunda hala bir açıklama yapılmadı. Ancak ortaya atılan bir iddia bomba etkisi yarattı. Bu iddiaya göre kulislerde Cam Yaman’ın partneri için Hande Erçel’in adı geçiyor.