Ana sayfa Sosyal Medya Haftanın en popüler çifti Sen Çal Kapımı’nın kahramanları Eda ve Serkan oldu!

Haftanın en popüler çifti Sen Çal Kapımı’nın kahramanları Eda ve Serkan oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi çiftlerinin uyumu, yapımın gidişatını belirleyen en önemli unsurlarından biri oldu. Zira izleyici dizilerinde hem görüntü hem de karakter açısından uyumlu çiftler görmek istiyor. Yeni bir dizinin ana karakterleri güzel bir birliktelik ortaya çıkarsa dizi de reytinglerde rakiplerini geride bırakıyor.

Sosyal medya paylaşımlarını takip ederek izleyicilere veriler sunan Somera’nın 1-8 Eylül tarihleri arasının en popüler çifti araştırması sonuçlandı. Araştırmaya göre geçen haftanın en popüler çifti dün akşam ekranlara veda eden Sen Çal Kapımı dizisinin Eda ve Serkan’ı oldu.

Gerçek hayatta da birlikte olan Hande Erçel ve Kerem Bürsin tarafından canlandırılan Eda ve Serkan dün akşam izleyicilerine veda etti. Ancak muhtemelen Türk dizi tarihinin en iyi çiftlerinden biri olarak listeye adını yazdırdı. 1-8 Eylül haftası boyunca sosyal medyada haklarında 1.103.988 paylaşım yapılan Eda ve Serkan haftanın en popüler çifti oldu.

Haftanın en popüler çifti Sen Çal Kapımı'nın kahramanları Eda ve Serkan oldu! 7

Haftanın ikincisi ise Star TV’de yayınlanan Ada Masalı dizisinin kahramanları Haziran ve Poyraz oldu. Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un canlandırdığı Haziran ve Poyraz’ın birlikteliği dizinin ilk bölümünden bu yana izleyicilerden tam not alıyor. Haziran ve Poyraz, haklarında yapılan 366.492 paylaşımla ikinci sırada yer aldı.

Düşük reytingler sebebiyle hakkında final kararı verilen ATV dizisi Baş Belası’nın kahramanları İpek ve Şahin ise haftanın üçüncüsü oldu. İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir tarafından canlandırılan İpek ve Şahin hakkında sosyal medyada hafta boyunca 244.542 paylaşım yapıldı.

Bu yazın en sevilen dizilerinden biri de Aşk Mantık İntikam oldu. Fox TV’de yayınlanan dizide Burcu Özberk ve İlhan Şen’in canlandırdığı Esra ve Ozan da izleyiciler tarafından çok sevildi. Nitekim Esra ve Ozan, 184.362 paylaşımla haftanın en popülerleri listesine girmeyi başardı.

ATV’de yayınlanan ve çok büyük bir hayran kitlesine sahip Kardeşlerim dizisi de ayrı ayrı çift hikayeleriyle izleyicilerin gözdesi oldu. Ancak en sevilen çift hiç kuşkusuz Asiye ve Doruk. Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran’ın hayat verdiği Asiye ve Doruk da 121.671 paylaşımla haftanın beşincisi oldu.