Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir sahalara geri döndü!.. Bu pozlar çok konuşulur!..

Demet Özdemir sahalara geri döndü!.. Bu pozlar çok konuşulur!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin başarılı genç ve güzel oyuncularından birisi olan Demet Özdemir, özellikle Can Yaman ile baş rolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından yapımcıların gözdesi oldu.

Daha çok romantik komedi yapımlarında rol almış bir isim olarak dram türündeki başarısını da geçtiğimiz sezon TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile  kanıtlayan oyuncu,  İbrahim Çelikkol ile baş rolü paylaştığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin final yapmasının ardından ekranlara bir süre ara verdi.

Demet Özdemir, ekranlara verdiği arada geçtiğimiz yaz, Netflix için, Aşk Taktikleri adlı filmi çekti. Daha çekim aşamasındayken çok ses getiren Aşk Taktikleri filminde Demet Özdemir’e  baş rolde Şükrü Özyıldız eşlik ediyor. Film 11 Şubat’tan itibaren Netflix’de izlenebilecek.

Bu arada adı Disney Plus için çekilecek bir dizi için geçen Demet Özdemir sosyal medya paylaşımlarıyla da gündem olmaya devam ediyor.

Demet Özdemir sahalara geri döndü!.. Bu pozlar çok konuşulur!.. 8

Oyuncunun, kırmızı omuz dekolteli bluzuyla verdiği poz yine çok konuşulacak. Ekranlara ara verdiği süreçte sevenleriyle sosyal medyadan hasret gideren Demet Özdemir’i ekranlarda görmeyi özleyen hayranları oyuncunun  cephesinden gelen yeni bir haberle heyecanlandı.

Demet Özdemir sahalara geri döndü!.. Bu pozlar çok konuşulur!.. 9

Kulislerde Demet Özdemir’in  Disney Plus platformunda yayınlanacak Dünyayla Benim Aramda dizisi için anlaşma sağladığı konuşuluyor. Henüz erkek başrol oyuncusu için net bir bilgi yok ancak Sen Çal Kapımı dizisinden sonra popülerliği iyice artan Kerem Bürsin’in isminin geçtiği konuşuluyor.