Ana sayfa Dizi Haberleri Sürprizlere hazır olun! Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden gidişine son noktayı koydu!

Sürprizlere hazır olun! Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden gidişine son noktayı koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir kaç gündür Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma dizisinden ayrılışı ile ilgili iddialara havada uçuşuyor. Konuyla ilgili pek çok yorum yapılmakta ve farklı söylemler ortaya atılıyor. Ancak kesin olan bir şey var ki Nesrin Cavadzade, yani Şahika, artık dizide yok!

Cavadzade’nin sette yaşanan tartışma sonrası oynadığı karaktere cenaze sahnesi yazılmasının ardından olaylar patlak vermişti. Gazeteci Birsen Altuntaş, twitter hesabından konuyla ilgili sette yaşanan iddiaları yazmıştı.

Buna göre, dizinin yönetmeni Murat Öztürk’ün rahatsızlanması nedeniyle yerine kısa süreliğine, Yasak Elma’nın 2 yıl boyunca yönetmenliğini yapan Neslihan Yeşilyurt geldi. O gün seti olmayan Eda Ece de çok sevdiği ve aynı zamanda dostluğunu da sürdürdüğü Neslihan Yeşilyurt’u görmek için sete geldi.

Yeşilyurt, yerini asistanına bırakarak Eda Ece ile sohbet etmeye başladı. Bu sırada çekimi yapılan Nesrin Cavadzade’nin seti uzadı, üşüyen ve yorulan oyuncu, sinirlenip seti terkedip gitti. Kulis bilgilerine göre Cavadzade telefonunu kapattı ve kendisine, menajeri dahi ulaşamadı.

Sürprizlere hazır olun! Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden gidişine son noktayı koydu! 9

Konu, dizinin yapımcısı Fatih Aksoy’a gitti. Aksoy da Cavadzade’ye telefonla ulaşamadı. Final sahnesi de çekilemeyince olaylar iyice büyüdü. Bunun üzerine oyuncunun seti önemli bir gerekçe olmadan terkedip gittiği için diziden çıkarılmasına karar verildi. Cenaze sahnesi yazılarak da Şahika karakterine son verildi.

Sürprizlere hazır olun! Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden gidişine son noktayı koydu! 10

Nesrin Cavadzade, konuyla ilgili hiç konuşmadı. Sadece hayranlarından diziden ayrılması nedeniyle gelen, üzüntülerini bildiren mesajlara yanıt olarak “Her şey çok güzel olacak. İlginize teşekkür ederim” şeklinde kısa mesajlar geldi.

Cavadzade, son olarak aşağıdaki paylaşımı yaptı. Polemiğe girmeyen oyuncu,”Önümüze bakalım” diyerek ilerleyen günlerde başka sürprizleri olacağını söyleyip konuyu da kapattı…

Sürprizlere hazır olun! Nesrin Cavadzade, Yasak Elma dizisinden gidişine son noktayı koydu! 11