Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın kaslarının sırrı İtalyan basınında haber oldu!

Can Yaman’ın kaslarının sırrı İtalyan basınında haber oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerine İtalya’da devam eden Can Yaman iş ve özel hayatıyla hem Türkiye’de hem de İtalya’da sürekli gündemde.Yakışıklı oyuncu, ünlü İtalyan aktris ve model Francesca Chillemi’yle baş rolde yer aldığı yeni dizi projesi Violet Like the Sea’nin çekimlerine başladı.

Oyuncunun attığı her adımı yakından takip eden İtalyan basını Can Yaman’ın iş yaşantısı kadar özel hayatını da yakın kadrajına almış durumda. Son zamanlarda instagram hesabında sık sık spor yaptığı görüntülerini paylaşan Can Yaman’ın kaslarının sırrı da merak edilen konular arasında.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Can Yaman (@canyaman)’in paylaştığı bir gönderi

Sosyal medya görüntülerinden evini adeta spor salonuna  çevirdiği anlaşılan Can Yaman, işten arta kalan zamanlarında sıkı spor yapıyor.  Oyuncu beslenmesine de çok özen gösteriyor.

Yakışıklı oyuncunun kaslı vücuduna dikkat çeken İtalyan haber sitelerine göre her sabah 3 yumurta yiyen Can Yaman, güne 1 litre sütle başlıyor. Protein ağırlıklı beslenen oyuncu, günde 1 kilo et tüketiyor ayrıca, yatmadan da mutlaka bir litre süt içiyor.