Ana sayfa Sosyal Medya Emre Bey, yeniden yazlık bir diziyle izleyici karşısına çıkıyor!

Emre Bey, yeniden yazlık bir diziyle izleyici karşısına çıkıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz sezon yaz döneminde TRT1 ekranında yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinin en büyük kazançlarından birisini Emre Bey yaşadı. Oyuncu, ortaya koyduğu performans ile daha geniş kitleler tarafından tanında ve sevildi.

Balkan Ninnisi dizisinde Merih Öztürk ile partnerlik yapan oyuncu, canlandırdığı Ertan karakteri ile hala hafızalarda yer alıyor. 1997 yılında dünyaya gelen ve 2015 yılından bu yana da setlerde görmekte olduğumuz Emre Bey, Adı Efsane dizisindeki Kıvanç karakteri ile dikkat çekmişti.

Aslı büyük çıkışını Elimi Bırakma dizisindeki Arda karakteri ile gerçekleştiren oyuncu, daha sonra Sol Yanım, Yetiş Zeynep ve Son Nefesime Kadar isimli dizilerde önemli deneyimler elde etti.

Emre Bey için Balkan Ninnisi dizisi ise başrolünde yer aldığı ilk proje olması nedeniyle çok önemliydi. Şimdi de genç oyuncu yaz döneminde atv ekranında yayınlanacak olan Vermem Seni Ellere isimli dizide başrolde yer alacak.

Genç meslektaşı Buse Meral ile birlikte kamera karşısına geçecek olan Emre Bey’in performansı da merakla bekleniyor.

Emre Bey, yeniden yazlık bir diziyle izleyici karşısına çıkıyor! 7

Vermem Seni Ellere dizisinin ilk okuma provaları gerçekleştirildi. Dizinin ekibi çalışmalarını sürdürürken, çekimlerin Ordu’da yapılacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Karadeniz coğrafyasının öne çıkacağı dizinin hikayesinde, Özgür kız Zeliş’in maceralarını izleyeceksiniz. Aksiyonun da yer alacağı dizide Emre Bey ise Mehmet karakteri ile hikayede yer alacak.

Zeliş karakterindeki Buse Meral ile Mehmet karakterindeki Emre Bey’in uyumu ve enerjisi de şimdiden merak konusu oldu.

Vermem Seni Ellere dizisinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: “Fatih Al, Filiz Ahmet, Cihat Tamer, Bülent Alkış, Goncagül Sunar, Bahtiyar Engin, Burak Can, Sina Özer, Şeyma Peçe, İpek Özağan, Kayhan Açıkgöz, Esin Gündoğdu, Meriç Özkaya, Duygu Kum, Berk Artıran.”