Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder bile Aile dizisinin senaryosunu hayretle okuyor, sen ne yaptın böyle senarist!

Canan Ergüder bile Aile dizisinin senaryosunu hayretle okuyor, sen ne yaptın böyle senarist!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisi salı akşamları izleyicilerle Show TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından birisi de Leyla Soykan karakterini canlandıran Canan Ergüder. Ünlü oyuncu, hikayesi çok beğenilen proje ile ilgili bazı detaylar verdi ki, bu sözleri ile dizinin hayranları daha da çok meraklanacaktır.

Leyla karakteri ile ailesi tarafından baskılanan ve zorla evlendirilen, kendi hayatını yaşamasına izin verilmeyen kadınların sesi olan Canan Ergüder, başarılı performansıyla da göz dolduruyor. Projenin başlarında Leyla rolünü neden tercih ettiğini birçok izleyici merak etmişti. Zira bu karakter arka planda kalan ve az sahnesi olan bir rol gibiydi.

Canan Ergüder, o dönem yapılan eleştirileri hatırlatarak şöyle konuştu: “İlk birkaç bölüm daha az görüneceğim diye, bir sürü insanın neden bu rolü kabul etmiş diyeceklerdi. Ama sonra yavaş yavaş görüldü ki, anlatacağım bir şey var, mesele var bu karakterin dediler ve oynadım. Çok seviyorum.”

Dizinin 11. yeni bölümü 16 Mayıs akşamı yayınlanacak. Şimdiden heyecanlı bekleyiş var ama Ergüder’in bile yeni bölümün senaryosunu hayretler içinde okuduğu sözlerinden anlaşılıyor.

Oyuncu, “11. bölümü okudum, hala çeviriyorum sayfaları” diyerek hikayedeki yeni gelişmeleri şaşkınlıkla takip ettiğini ima etmiş oldu. Aile dizisiyle ilgili tüyo veremeyeceğini anlatan Canan Ergüder, Hakan Bonomo’nun yazdığı senaryo için şöyle konuştu:

“Senaryo beni çok etkiledi. Senaryoda ben enderdir kendi karakterime odaklanmadan çevir, çevir, sonra ne olacak diye… Hakan’ın senaryosundan hiç sıkılmıyorum. Hala 11. bölümü okudum yeni ve hala çeviriyorum sahneleri. O kadar güzel yazıyor ki.”

Canan Ergüder bile Aile dizisinin senaryosunu hayretle okuyor, sen ne yaptın böyle senarist! 7

Dizide Devin karakterini canlandıran Serenay Sarıkaya, bir açıklamasında Canan Ergüder’i tanımak istediğini ve ona bayıldığını söylemişti. Şimdi bu ikili aynı projede buluştu.

İki kadın oyuncu da yengeç burcu. Canan Ergüder bu durumu dikkate sunuyor ve yengeç burcu insanları için ‘iyi insanlar’ ifadesini kullandı.

Broadway müzikalinde rol alacak olan Canan Ergüder, ekip arkadaşları ile birlikte provalar yapmaya da devam ediyor. Oyuncu, “Öğrencilik yıllarımdaki gibi hissediyorum. Benim amatör ruhuma çok hizmet eden bir projenin içinde yer alıyorum. Her projeye gitmekten o kadar büyük zevk alıyorum ki, anlatamam. Sahnede olmak ruhumu yeşertiyor” dedi.