Ana sayfa Sosyal Medya Fenomen dizi Gönül Dağı’nı çekmek artık çok daha zorlaştı! Neden mi, işte sebebi!

Fenomen dizi Gönül Dağı’nı çekmek artık çok daha zorlaştı! Neden mi, işte sebebi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen projelerinden Gönül Dağı dizisinde üçüncü sezon sonuna doğru adım adım gidiliyor. Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinde çekimlerine devam edilen dizide 96 bölüm geride kaldı. Berk Atan ile birlikte Cihat Süvarioğlu ve Semih Ertürk, başrollerde yer alıyor. Dizinin üçüncü sezonu yine iyi reytingler getirdi ve gelecek sezonda da projenin devam etmesi bekleniyor.

Gönül Dağı dizisinde Taner, Veysel ve Ramazan karakterleri amcaoğlu ve onların maceraları da milyonların ilgisini çekiyor. Bu üç karakterin hikayesi çok sevilirken, sette ise oyuncuların gülmekten çekimleri yapmakta zorlandıkları ortaya çıktı.

Hayranlarından gelen soruları yanıtlayan Berk Atan, “Gülmekten çekemediğimiz sahnelerimiz oluyor, çok gülüyoruz. Güldüğümüz zaman da birbirimizi tetikliyoruz. Zaten sahneler de konuşuluyor” dedi.

Semih Öztürk ise ilk 2 sezona nazaran 3. sezonda sette çok daha fazla güldüklerini açıkladı. Oyuncu, “Şu an daha fazla bir de, üçüncü sezon.. Bu kadar gülmüyorduk, artık her sahneye artı 25 dakika ekliyoruz” dedi.

Hikayenin en komik ve izleyicilerin de en çok eğlendiği isim Ramazan. Ancak diğer rol arkadaşlarının yanı sıra Cihat Süvarioğlu, “Ben hiç gülmüyorum” diyerek şaşırttı.

Ancak Semih Ertürk, bu sözün de bir espri olduğunu şu sözlerle ifade etti: “Çünkü anlıyoruz onu, ne düşündüğünü… Cihat gülmeye başlayınca, niye güldüğünü anlıyoruz. Sonra bana da komik geliyor, ben de gülüyorum.”

Dizinin 3 başrol oyuncusu da sette gülüp, eğlendiklerini ve çekimler sırasında çok neşeli anlar yaşandığını ifade ettiler.

Birbirleri ile çok iyi anlaştıklarını da ifade eden 3 oyuncu da sette bazı konularda görev bölümü de yapmışlar.

Bazen günlük ruh haline göre sette birinin sinirli olabildiğini, bazı günlerde çok neşeli olabildiklerini anlatan üçlü, setten bazı detaylar da paylaştı.

Berk Atan, çekimler sırasında Sivrihisar’da kaldıklarını belirterek, “Aynı evde kalmıyoruz. Nasıl aynı evde kalalım. Hiçbir oyuncu aynı evde kalmıyor. Herkesin evi var” dedi.

Semih Ertürk de aynı evde kalsalardı dizinin bu kadar uzun sürmeyebileceğini de ifade etti.