Ana sayfa Sosyal Medya Canan Ergüder Oğlum dizisinin setinde bir ilki yaşadı!..

Canan Ergüder Oğlum dizisinin setinde bir ilki yaşadı!..

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Yakalandığı meme kanseri tedavisinden sonra setlere Show TV’nin Oğlum dizisiyle dönen ünlü oyuncu Canan Ergüder dizinin setinde bir ilki yaşadı.

Kendisi gibi oyuncu olan eşi Kenan Ece’den Demir isimli bir oğlu olan Canan Ergüder aynı zamanda Anneler Günü olan 8 Mayıs’ta oğlunu ilk kez dizinin setine götürdü.

Bu özel anları sosyal medyadan hayranlarıyla da paylaşan Canan Ergüder, karavanda oğluyla birlikte poz verip fotoğrafın altına; “Ne mutlu bana bu özel günde bir ilk yaşandı ve oğlum benimle sete geldi. Aldığım en güzel hediyeydi. Bir canlıya annelik duygusuyla yaklaşan herkesin anneler gününü kutlarım” yazdı.

Canan Ergüder Oğlum dizisinin setinde bir ilki yaşadı!.. 8

Oyuncunun oğlu Demir çekim yapılırken annesini izleme şansı da buldu. Canan Ergüder’in hayranları fotoğraflara kısa sürede yüzlerce yorum yaptılar. Küçük Demir’in annesine olan benzerliği de gözlerden kaçmadı.

Canan Ergüder Oğlum dizisinin setinde bir ilki yaşadı!.. 9

Star TV’nin Menajerimi Ara dizisinde oynarken kanser olduğunu öğrenen oyuncu, diziden ayrılmak durumunda kalmıştı. Canan Ergüder tedavisinin ardından Oğlum dizisiyle yeniden ekranlara döndü.

Oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda, kanser haberini aldığında kalbinin sıkıştığını söyleyerek, “İlk önce çocuğum aklıma geldi. Ölmek istemiyorum diye düşündüm” ifadelerini kullanmıştı.

Canan Ergüder, oğlu Demir’e ileride elinde kendisine dair bir şeyler olmasını istediği için notlar yazdığını da belirtmişti.