Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nın güzel oyuncusu evlilik için ilk adımı attı!

Masumlar Apartmanı’nın güzel oyuncusu evlilik için ilk adımı attı!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – OGM Pictures’ın TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan genç oyuncu Gizem Katmer, her ne kadar dizide biraz başroller Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Merve Dizdar’ın geri planında kalsa da oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken genç bir isim.

Dizinin hikayesi daha çok Gülben, Safiye ve Han üzerinden ilerlese de Neriman’ın da zaman zaman derinindeki travmalara iniliyordu. 24 Mayıs’ta yayınlanacak olan 71. bölümle birlikte milyonların hayranlığını kazanan bir dizi daha bitecek. Dizinin artık final yapmasına çok az bir süre kala güzel haber genç oyuncudan geldi.

Gizem Katmer, sanat yönetmeni sevgilisi Güçlü Aydoğdu ile evlilik yolunda ilk adımı attı. Güzel oyuncu bir süredir aşk yaşadığı sanat yönetmeni Güçlü Aydoğdu ile nişanlandı.

Nişanda çekilen fotoğrafları sosyal medya hesabından yayınlayan Gizem Katmer’e pek çok tebrik mesajı geldi. 27 yaşındaki oyuncunun paylaşımlarına, rol arkadaşları Merve Dizdar ve Ezgi Mola da yorum yaptı.

Gizem Katmer, henüz dizi izleyicileri için yeni bir isim olsa da 1995 doğumlu olan genç oyuncunun Masumlar Apartmanı ile pek çok izleyicinin beğenisini kazanmayı başardı. Daha önce Aşk ve Büyü isimli bir sinema filminde rol almıştı. Ayrıca Ulrie ve Açık Aile, Çirkin ve Kozalar isimli tiyatro oyunlarında oynadı.