Ana sayfa Dizi Haberleri Canan Ergüder’e göre Aile dizisinin büyük başarısının altında yatan güçlü bir neden var!

Canan Ergüder’e göre Aile dizisinin büyük başarısının altında yatan güçlü bir neden var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aile dizisinde Leyla karakterini canlandıran Canan Ergüder, yeniden ekranlara bambaşka bir kadın karakteri ile dönerek hayranlarını memnun etti. Menajerimi Ara dizisi döneminde kanser hastalığına yakalandığını öğrenen ve projeden ayrılarak tedavisine odaklanan oyuncu, bir süre sonra tedavinin başarılı geçmesi ile yeniden kamera karşısına geçmeye başladı.

Yeni sezonda da Aile isimli Show TV dizisinde başarılı performansı ile yeteneklerini ortaya koyan oyuncu, sette de ekip arkadaşları ile çok iyi bir ortam oluşturduklarını söyledi. Oyuncu, “Son derece profesyonel çok iyi bir ekiple çalışıyorum. Herkes çalışmayı çok seviyor. Müthişler, hepsi çok iyiler. Herkesin enerjisi, kimyası birbirine çok tuttu” açıklamasında bulundu. Oyuncu bu sözleri ile dizinin başarısının altında bu yüksek enerji ve ekibin kimyasının birbiri ile uyumlu olmasının yattığını da anlamış oluyoruz.

Canan Ergüder, Aile dizisinde başrollerde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya ikilisiyle de ilk kez bir projede bulunduğunu anlattı. Oyuncu, “Nejat zaten çocukluk arkadaşım, artı Behzat Ç’de birlikte oynadık” dedi.

Yengenç burcu olduğunu ve rol arkadaşı Serenay Sarıkaya’nın da kendisiyle aynı burçtan olduğunu anlatan Canan Ergüder, şöyle konuştu: “Yengeç burcu insanları hep iyi insanlar olurlar. Serenay’ın da eksik kalır bir yanı yok. Kendisini çok takdir ediyorum ve çok yetenekli buluyorum.”

12 yıl bale eğitimi alan ve sonrasında oyunculuğa karar veren Canan Ergüder, şimdilerde Broadway müzikali ile yeniden sahnelere dönecek olmanın heyecanını da yaşıyor. Oyuncu, müzikal için 46 yaşına kadar beklemiş olmasından rahatsız ve daha önce böyle bir işe adım atmadığı için de pişmanlık yaşıyor. Dans etmeyi çok sevdiğini anlatan oyuncu, dans ederken şarkı söylemeyi de sevdiğini dile getirdi.