Ana sayfa Dizi Haberleri Bala karakteri ile özdeşleşen Özge Törer, Kuruluş Osman setinde ölümden döndü, işte kurtarıcısı!

Bala karakteri ile özdeşleşen Özge Törer, Kuruluş Osman setinde ölümden döndü, işte kurtarıcısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinde Bala hatun karakterini canlandıran Özge Törer, 4 sezondur hikayenin en önemli isimlerinden birisi oldu. İlk kez kamera karşısına da bu dizi için geçen Özge Törer, adeta seti bir okul olarak görüyor. Kuruluş Osman dizisinde hem aksiyon dolu sahnelerle ilgili önemli deneyimler yaşayan oyuncu hem de etkileyici oyuncu kadrosu ile bir arada olmanın fırsatlarını da değerlendiriyor.

Kuruluş Osman dizisi için ilk görüşmeye gittiği dönem ile ilgili duygularını ifade eden oyuncu, “Net bir şekilde hatırladığım iki duygu vardı, birincisi endişe acaba üstesinden gelebilecek miyim diye. İkincisi de bir yandan tatlı bir mutluluğum vardı, olacak eminliğimdeydim. Umut da diyebiliriz olan. Olunca da mutlulukla da ama hala inanmayarak çalışmaya başlamıştım” şeklinde konuştu.

Kuruluş Osman dizisinde cesur bir kadın olan Bala karakteri hikayede çok güçlü bir noktada bulunuyor. Böyle bir karakteri canlandırmak her oyuncuya nasip olan bir durum değil. Özellikle de çok iyi reytingler alan, hikayesi ile izleyenleri çok etkileyen ve güçlü oyuncularla kurulu bir sette yer almak genç Özge Törer adına büyük bir şans.

Bala karakteri ile özdeşleşen Özge Törer, Kuruluş Osman setinde ölümden döndü, işte kurtarıcısı! 8

Oyuncu, Bala karakterinin en çok da cesaretine hayran. Özge Törer, “Bala’nın ilk olarak cesaretini seviyorum. Gözü kara bir yanı var. Savaşçı yönü, güçlü kadın yönü. Onun dışında çok tatlı bir yerden, masumiyeti, iyi niyeti var. İnsanlara iyi yerden yaklaşmak isteyen tarafı var” şeklinde konuştu.

Bala karakterinin en çok sevdiği sözünü de ifade eden oyuncu, “Allah sabredenlerle beraberdir” repliğini çok sevdiğini ve günlük hayatında da kullandığını ifade etti.

Kuruluş Osman çekimleri çok emek verilerek yapılan bir dizi. Böyle bir yapımda olmazsa olmaz konulardan birisi de oyuncuların projeye sıkı sıkı sarılması.

Özge Törer de bu noktaya özellikle dikkat çekti ve şöyle konuştu: “Öyle bir iş ki, herkes düzenli ve olmak zorunda. Hepimiz düzenliyiz. Acil bir durum olmadıkça bir gecikme olmadı. En tezcanlısı ise benim, her şeyi hemen yapayım isterim.”

Bala karakteri ile özdeşleşen Özge Törer, Kuruluş Osman setinde ölümden döndü, işte kurtarıcısı! 9

Sette ölümden de döndüğü anlaşılan oyuncu, bu konuyla ilgili bir anısını da paylaştı.

At bindikleri setteki bir sahnede uçurumu fark etmediklerini ve Burak Özçivit’in atıyla kendi önüne kırarak durdurduğunu anlatan Özge Törer, “Uçurum var, biz onu görmüyoruz.  Atlarla beraber gitti, yamacın ucuna kadar geldim. Sonra Burak önüme kırdı ve beni bu tarafa itti. Eğer önüme kırmasaydı ben uçurumdan yuvarlanmıştım. O çok tuhaf anlarımdan birisiydi” şeklinde konuştu.