Ana sayfa Sosyal Medya Süsen’in acıları ekrana yansıdıkça Lizge Cömert’e övgüler de katlanarak artıyor!

Süsen’in acıları ekrana yansıdıkça Lizge Cömert’e övgüler de katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Lizge Cömert, Süsen karakteri ile dikkat çeken genç yeteneklerden birisi olarak sosyal medyada çok konuşuluyor. Ömer ile Süsen ikilisinin sosyal medya ortamında en beğenilen dizi çiftlerinden birisi olması, hatta bu listelerde birinciliğe de ulaşması son zamanlarda dikkat çeken gelişmelerden olmuştu.

Yiğit Koçak ile Lizge Cömert ikilisi de Kardeşlerim dizisi sayesinde tanınan ve büyük başarılar kazanan ikili olarak sosyal medya ortamında geniş hayran kitlelerine hitap ediyor. Lizge Cömert, Kardeşlerim dizisinde gerçekleri anlatmaya çalışan, sürekli acı yaşayan ve mutlu günlerini izleyicilerin özlediği Süsen karakterinde gayet başarılı bir performans ortaya koyuyor.

Süsen karakterinin içinde sakladıklarının verdiği acının Lizge Cömert’in oyunculuk başarısıyla izleyicilere geçmiş olması, sosyal medyada yapılan binlerce yoruma da açıklama getiriyor. “Lizge Cömert oyunculuğu diye bir şey var” şeklinde paylaşımlarda bulunan Kardeşlerim dizisinin sıkı takipçileri, oyuncuya övgülerde bulunuyor.

Senariste de mesaj yollayan izleyiciler, Süsen’in artık her şeyi anlatmasını istiyor. Bir izleyici diyor ki, “Süsen, sana kıyamam. Artık her şeyi anlat, herkes birbirine girsin. Atakul ailesi cezalarını çeksin. Sen sadece sakladım, sen sakladıkça daha çok şey olacak.”

Süsen'in acıları ekrana yansıdıkça Lizge Cömert'e övgüler de katlanarak artıyor! 7

Aslında bu sözler 3. sezon finaline doğru giden süreçte izleyicilerin senaryoda Süsen karakterinden neler beklediğini de anlatıyor. Süsen için ‘kadersiz’ yakıştırması yapan izleyiciler, yaşananların hiçbirini hak etmediğini ve hiçbir suçunun olmadığını bildiklerini ifade eden yorumlarla bu karakteri öne çıkartıyor.

Kardeşlerim dizisinin 13 Mayıs Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 90. yeni bölümünde Süsen’in başına yine bela gelecek. Araba çarpan Süsen’e ne olacağını herkes çok merak etmeye başladı.

Lizge Cömert ise oyunculuk performansıyla alkış alıyor ve Süsen karakterinin kariyerinde müthiş bir sıçrama getirmesi de büyük bir başarı hikayesi olarak gözüküyor.