Ana sayfa Sosyal Medya Bir dizisi var ki, Özgür Çevik öyle hırpalandı öyle zorlandı ki ama sonu güzel bitti!

Bir dizisi var ki, Özgür Çevik öyle hırpalandı öyle zorlandı ki ama sonu güzel bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2004 yılında Türkiye’nin gündemine giren Yabancı Damat dizisinde, Özgür Çevik ilk kez kamera karşısına geçti ve bu proje efsane diziler arasında yer aldı. Özgür Çevik adına da Yabancı Damat dizisi çok başarılı bir kariyer patlaması yapmasına vesile oldu.

Şimdilerde Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Kont Leon karakterini canlandıran oyuncu, yaklaşık 18 yıldır ekranlarda yer alan, sinema filmlerinde izlediğimiz ve birçok hayranı bulunan ünlü bir isim.

TRT1 ekranında pazartesi akşamları yayınlanan Alparslan dizisiyle tarihi proje deneyimi de yaşayan oyuncu, bugünün gençlerinin bile hala Yabancı Damat dizisini izlediğini söyledi. Özgür Çevik, dizinin kendisine çok şey öğrettiğini ama çok da zorluklar yaşadığını şu sözleriyle ortaya koydu:

“Oyunculuğa başlama hikayem 2004 Yabancı Damat dizisi. Hala şuna şaşırıyorum. Hala, onu yaşı yetmeyip sonradan bölüm bölüm izleyen çok insanla karşılaştım. İyi geldiğini söylüyorlar. Mutlu oluyorum tabii. İnanılmaz iyi oyuncuların olduğu, benim bir taraftan öğrendiğim, bir taraftan da çok hırpalandığım bir set. Yabancı Damat seti bittiğinde ben yara bere içinde çıktım. Kolay olmadı. Çünkü çok iyi oyuncular var, çok iyi yönetmenler var. Başarmanız gereken bir şey var ve sınırlı zamanınız var. Hiçbir zaman unutmayacağım bir settir. Ondan sonra benim oyunculuk maceram başlamış oldu.”

Bir dizisi var ki, Özgür Çevik öyle hırpalandı öyle zorlandı ki ama sonu güzel bitti! 7

Instagram ve twitter’ı kullandığını ama çok aktif olmadığını anlatan Özgür Çevik, daha aktif olması için istekler aldığını ama sosyal medyayı içine sindiği şekliyle kullanmayı sevdiğini dile getirdi.

Boş bir zamanı olduğu zaman takip ettiği insanların paylaşımlarına baktığını ama hayatını sosyal medyaya bağlamadığını belirtti. Oyuncu, “Hayatımı sosyal medyaya bağlamadım. Şunu biliyorum, kafayı taktığınız zaman sosyal platformlar çok fazla zaman alıyor. Bu sefer hayatı kaçırıyorsunuz. Benim derdim o oluyor” dedi.