Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk ile kardeşini birbirinden ayırmak zaman geçtikçe sanki daha da zorlaşıyor!..

Caner Cindoruk ile kardeşini birbirinden ayırmak zaman geçtikçe sanki daha da zorlaşıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Sadakatsiz dizisinin Volkan’ı Caner Cindoruk ile oyuncu kardeşi Münir Can Cindoruk’u birlikte görenler iki oyuncuyu birbirinden ayırt etmekte zorlandı.

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz’de iki sezondur başrolü paylaşan ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un kendisi gibi oyuncu olan kardeşi Münir Can Cindoruk en son, Fox TV’de yeni sezonun iddialı yapımlarından biri olarak başlayan ancak ekran macerası kısa süren El Kızı dizisinde ‘Ali Demir’ karakterine hayat verdi.

Caner Cindoruk, instagram hesabından kardeşi ile fotoğraflarını paylaştı. İki kardeş  birbirlerine olan benzerlikleriyle adlarından söz ettirdiler.

Caner Cindoruk ile kardeşini birbirinden ayırmak zaman geçtikçe sanki daha da zorlaşıyor!.. 8

Cindoruk kardeşler işlerinden fırsat buldukça sık sık bir araya gelip vakit geçiriyorlar. İkili, birlikte geçirdikleri anlardan  fotoğraf karelerini de zaman zaman sosyal medyadan hayranlarıyla paylaşıyorlar.

Hatta Münir Can Cindoruk’u ekranlardan tanıyan ancak Caner Cindoruk’un erkek kardeşi olduğunu bilmeyen bazı hayranları bu paylaşımlar sayesinde iki oyuncunun kardeş olduğunu öğreniyor. Zaman geçtikçe kardeşlerin birbirine daha çok benzediği de dikkatlerden kaçmıyor.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Münir Can Cindoruk, 2008 senesinden itibaren Kelebek, İnsan Aldandı, Tuhaf Zamanlar, İçerdekiler, Dayan Yüreğim gibi birçok film ve dizide rol aldı.

Caner Cindoruk ile kardeşini birbirinden ayırmak zaman geçtikçe sanki daha da zorlaşıyor!.. 9

Ünlü oyuncu Caner Cindoruk’un Münir Can Cindoruk ve Taner Cindoruk adlı iki erkek kardeşi de ünlü isimler olarak biliniyor.