Ana sayfa Sosyal Medya Caner Cindoruk’tan yepyeni bir karakter; Ali!…

Caner Cindoruk’tan yepyeni bir karakter; Ali!…

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay– Ünlü oyuncu Caner Cindoruk ekranlara en son Kanal D’nin çok izlenen dizisi Sadakatsiz ile geldi. Dizinin final yapmasından sonra bir süre dinlenen oyuncu yeni projesi için çalışmalara başladı. Caner Cindoruk’un yeni dizi projesinin adı;  Maviye Sürgün.

Oyuncunun Maviye Sürgün adlı dizideki partneri ise en son Show TV dizisi Aziz’de Murat Yıldırım ile başrolü paylaşan Damla Sönmez.

Serkan Altunorak ve Bülent Şakrak gibi deneyimli isimlerin de kadrosunda yer aldığı O3 Medya imzalı Maviye  Sürgün’ün çekimleri Marmaris’te başladı. Caner Cindoruk, instagram hesabında dizide canlandırdığı ‘Ali’ karakterinin fotoğrafını paylaştı.

Caner Cindoruk'tan yepyeni bir karakter; Ali!... 7

Fotoğrafın altına yorum yapan oyuncunun bazı hayranları, oyuncunun yeni karakterinin isminin final yapan dizisi Sadakatsiz’deki oğlunun ismini taşıması karşısında, “Adam Ali için diye diye bir sonraki rolünün ismini Ali yaptı helal olsun Volki Tolki’ye” şeklinde esprili yorumlarda bulundular.

Maviye Sürgün’ün diğer projelerden farklı olarak, Türk dizilerinin çok izlendiği Latin Amerika’ya yönelik olarak O3 Medya hazırlandığı bilgileri daha önce basına yansımıştı.

Bu yönüyle de merak uyandıran dizi, Türk dizi sektörünün dünya çapında daha da geniş coğrafyalara yayılması için büyük bir adım niteliği taşıyor.

26 bölümden oluşması beklenen Maviye Sürgün dizisinin çekimleri Ege bölgesinde gerçekleştirilecek. İlk önce Güney Amerika ülkelerinde görücüye çıkması beklenen proje yurt dışında ilgi gördüğü taktirde, ilerleyen dönemde benzer projeler hızla artabilir.