Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi birinci olarak moral buldu ama bu reyting yeterli değil!

Canevim dizisi birinci olarak moral buldu ama bu reyting yeterli değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – 5 Ağustos Pazartesi akşamı ekranda izlenecek pek az yapım vardı. Reyting sonuçları da asılında izleyicinin bu aralar ekranda bir programı seyretmek için özel bir neden olması gerektiğini anlatıyor.

Total grubunda Canevim dizisi birincilik koltuğuna oturdu. Canevim dizisi normal sezonda düşük sayılan 3.79 reyting ve 13.28 izlenme payı ile birincilik kürsüsüne kuruldu. Ancak bu reytingin normal sezonda yeteceğini düşünmemek lazım. İzleyiciler ekrana yeniden dönüş yapınca Canevim dizisi bugün kendisini birinci yapan bu reyting ile ileriye doğru güçlü adımlar atamayacaktır.

Canevim dizisinin totalde birinci olduğu dün akşam, AB grubunda 7. sırada yer alması da dizi için bir diğer olumsuzluk.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı Canevim dizisinde; Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı diğer rollerde kendini göstermekte.

atv’nin iddialı başlayan dizisi 12 Ağustos Pazartesi akşamı ekranda yer almayacak. Bu zorunlu aranın sebebi ise Bayram boyunca izleyicilerin ekrandan daha da çok kopacak olması.

Canevim, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası olan Canevim’in 11. Bölümü 19 Ağustos Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek.11. bölüm fragmanı da yayınlandı. Videodan izleyebilirsiniz.