Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisi kamera arkası görüntülerinin anlattığı detaylar!

Canevim dizisi kamera arkası görüntülerinin anlattığı detaylar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Canevim dizisi Pazartesi akşamları atv ekranında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 3 bölümü yayınlanan dizinin kamera arkasında da eğlenceli anlar yaşanıyor. Ekibin birbiri ile uyumu dikkat çekerken, yoğun bir çaba da kamera arkasına yansımış durumda.Dizinin oyuncularının set hallerinin de ekrana geldiği kamera arkası görüntüleri izleyicileri keyiflendirecek.

Canevim dizisinin yapımcı firması Koliba, dizinin 2. ve 3. bölümlerinin kamera arkası görüntülerini youtube kanalından paylaştı. Videodan izleyebilirsiniz.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrollerinde yer aldığı dizinin 4. yeni bölümü 24 Haziran Pazartesi akşamı ekrandaki yerini alacak. Dizinin takipçileri Ceylan ve Ömer aşkını değil de Ceylan ve Taylan’ın aşkını istiyor. Yani iyi adam ile değil kötü adam ile Ceylan’ın aşk yaşamasını daha ilginç buluyor.

Peki 3. ve son bölümde neler yaşanmıştı?

Taylan ve Ceylan’ın birlikte geçirdikleri büyük kaza herkesin üzerinde büyük bir etki yaratır. Feryal, Ceylan’ın oğlu için düşündüğünden çok daha kıymetli ve değerli olduğunu fark eder. Ömer ise uzakta olduğu için olup bitenden haberdar değildir. İnşaatta yanında çalışan Saffet’e yardım ederken kendisini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Haksever Ailesi aynı gecede ikinci büyük sarsıntıyı yaşarlar. Ölümün kıyısına kadar gelen Elvan’ın yaralarını sarmak için tüm aile ailesi ve Hacı Anne’nin desteği çok önemlidir. Ancak Müjgan ve Elvan arasındaki artan çatışma Müjgan’ın büyük bir gerçekle yüzleşmesine neden olur.