Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim dizisinde Taylan değişti, Ceylan’ın aklı karıştı! (15. bölüm fragmanı izle)

Canevim dizisinde Taylan değişti, Ceylan’ın aklı karıştı! (15. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

Canevim dizisi 16 Eylül Pazartesi akşamı yine heyecan dolu 15. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı Canevim dizisinde usta oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı dizide rol alan diğer isimler.

15. yeni bölümde neler yaşanacak?

Hikmet’ten Acımasız Saldırı!
Elvan’dan Sonra Ayşe de Tehlikede!
Feryal’in Yeni Oyunu…

Canevim dizisinde Taylan değişti, Ceylan'ın aklı karıştı! (15. bölüm fragmanı izle) 8

Dizinin yeni bölümünde hareketli sahneler bol… Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, yeni bölümünde de duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı olmaya çalışacak..

16 Eylül saat 20.00’de atv ekranında yayınlanacak 15.bölümün özeti şöyle:

“Taylan, Ceylan’dan en azından iyileşene kadar evden ayrılmamasını ister. Bunun karşılığında da ona bir söz verir. Taylan’ın akıllıca hamleleri ve değişen tavrı, Ceylan’ın iyice kafasının karışmasına neden olur.

İçinde yeşeren duyguları anlamlandırması pek de kolay olmayacaktır. İkili arasındaki yakınlaşmayı fark eden Feryal, ailesine daha büyük bir zarar gelmeden Ceylan’dan kurtulmasını sağlayacak bir oyuna girişirken, Melis ise ortadan kaybolan Ömer’i güçlü bir geri dönüş için ikna etmeye çalışmaktadır.

Canevim dizisinde Taylan değişti, Ceylan'ın aklı karıştı! (15. bölüm fragmanı izle) 9

Hamza ve Günnur’un çabalarıyla Elvan için tehlike dinmiş gibi görünse de; Hikmet bu kez Ayşe’yi tehlikeye atacak acımasız bir saldırı düzenler. Elvan’ın Ayşe’yle ilişkisinde dönüm noktası olan bu olay, ne yazık ki Hikmet’in Ayşe’yle ilgili gerçekleri öğrenmesine neden olur. Aile artık sadece Elvan’ı değil, Ayşe’yi de korumak zorundadır”

15.bölüm fragmanı:

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.