Ana sayfa Dizi Haberleri Canevim dizisine sayılı günler kala Biran Damla Yılmaz’dan hatırlatma var!

Canevim dizisine sayılı günler kala Biran Damla Yılmaz’dan hatırlatma var!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz sezon atv’de yayınlanan ve final yapan Kırgın Çiçekler dizisindeki Eylül karakteri ile tanınan ve başarılı oyunculuğuyla çok sevilen Biran Damla Yılmaz, Canevim dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Televizyongazetesi/Detay – atv’nin yeni dizisi Canevim’in yayın tarihi 27 Mayıs olarak açıklanmıştı. Pazartesi akşamı ekranda kalacak. Geri sayımın başladığı dizi için Yılmaz’ın hayranları da heyecan içinde.

Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in başrolünü oynadıkları dizinin 2. tanıtımı kısa bir süre önce ekrana gelmişti.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin tanıtımını, Biran Damla Yılmaz da instagram sayfasından ikinci kez paylaştı ve Pazartesi günü ilk yayın tarihi olduğunu bir kez daha vurguladı.

Bu paylaşımı gören takipçileri “Seni çok özlemiştik, çok güzel bir tanıtım, heyecanla bekliyoruz, sonunda geliyor, yolun açık olsun, seni çok seviyoruz” şeklinde yorumlar yapmaya başladılar.

Dizide, Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı da rol alıyor. Senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura’nın kaleme aldığı dizi, şimdiden dikkatleri çekmiş görünüyor.

İşte Biran Damla Yılmaz’ın instagram’daki paylaşımı:

Pazartesi günü kimler bizimle birlikte? ???? @canevimdizi

 

Canevim dizisine sayılı günler kala Biran Damla Yılmaz'dan hatırlatma var! 7