Ana sayfa Dizi Fragmanları Canevim yeni bölümde soluk kesen sahneler!

Canevim yeni bölümde soluk kesen sahneler!

tarafından zk zk

Canevim dizisinin 24 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan dördüncü bölümünün finalinde heyecan doruğa çıktı. Tanıtımı dün akşam atv ekranlarına gelen Canevim’in 5. Bölümünde soluk kesen sahneler yer alıyor.

Usta oyuncu kadrosu ve etkileyici senaryosuyla tüm aileleri ekran başında buluşturan dizi, duygusal ve heyecanlı sahneleriyle de ilgi odağı oluyor.

Yapımcılığını Koliba Film/Ata Türkoğlu, yönetmenliğini Adnan Güler’in üstlendiği dizinin senaryosunu Filiz Alpgezmen, Eylem Akın ve Murat Can Tura kaleme aldı.

Başrolleri Biran Damla Yılmaz, Aras Aydın ve Özgür Çevik’in paylaştığı CANEVİM’de Simge Selçuk, Nihan Büyükağaç, Zuhal Gencer Erkaya, Rıza Akın, Burcu Tuna, Ezgi Şenler, Bedia Ener, Münire Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı rol alıyor.

CANEVİM, hayatın tüm sıkıntılarına bir arada göğüs geren, birbirlerine sımsıkı bağlarla kenetlenmiş bir ailenin çevresinde gelişen olayları anlatıyor.

“Aile yıldızlar gibidir… En çok karanlıkta parlar” sloganıyla dikkat çeken, özlediğimiz değerleri hatırlatıp ailelerin buluşma noktası olan CANEVİM’in 5. Bölümü 1 Temmuz Pazartesi saat 20:00’de atv ekranlarına gelecek.

İşte Canevim 5. bölüm tanıtımı: