Ana sayfa Dizi Arşivi Canım Annem dizisi TV8 ekranında izleyicileri etkilemeye devam ediyor

Canım Annem dizisi TV8 ekranında izleyicileri etkilemeye devam ediyor

tarafından ker_def

Yapımcılığını Saran Studios ve Stellar Yapımın üstlendiği, bir aşk ve aile dramının yaşandığı “Canım Annem” hafta içi her gün TV8 ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin 132 bölümü geride kaldı.

Geniş bir oyuncu kadrosu bulunan Canım Annem dizisinde Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Işık Demirel, Serdar Yıldırım, Dilara Büyükbayraktar, Cansın Mısırlı, Özlem Savaş, Emin Önal, Belma Mamati, Yavuz Pekdiker, Emre Atılgan, Belgin Şimşek ve Aysun Güven gibi dikkat çeken isimler bulunuyor. Yeni bölümleri merakla beklenen dram dizisinde heyecanlı bir hikaye sunumu gerçekleştiriliyor.

Yönetmenliğini Ece Tahtalıoğlu Pertez ve Tuğçe Küçükkalıpçı’nın birlikte yaptıkları Canim Annem dizisinin genel hikayesi şöyle:

Zeynep, tehlikeli bir kalp rahatsızlığı olan güzeller güzeli bir kızdır. Hastalığı yüzünden annesi Cemre’nin bir araba kazasında öldüğünü ona söylemezler. Bunun yerine babası Murat, Zeynep kalp ameliyatı olacak yaşa gelene kadar, annesi Cemre’nin yerine geçecek bir benzerini tutar.

Canım Annem hafta içi her gün 12.45’te TV8’de.