Ana sayfa Dizi Haberleri Cannes’da Gülperi’ye büyük ilgi! Nurgül Yeşilçay ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler!

Cannes’da Gülperi’ye büyük ilgi! Nurgül Yeşilçay ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler!

tarafından zk zk
Fransa’nın Cannes kentinde devam eden Mipcom TV Fuar’ında Türk dizilerine ve oyunculara büyük bir ilgi vardı.

Show TV’nin Gülperi dizisinde başrolü oynayan Nurgül Yeşilçay, uluslararası TV camiasının temsilcileri tarafından büyük bir ilgi gördü.

Ayrıca Sen Anlat Karadeniz ve henüz yayına girmeyen Hayat Gibi isimli dizinin oyuncuları da Cannes’da ilgi ile karşılandı.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, Mipcom’da yaşananları şöyle özetledi:

“Mipcom’dan neler oluyor?

Fransa’nın Cannes şehrinde 15-18 Ekim tarihleri arasında düzenlenen, dünya televizyon içerik marketi MIPCOM başladı. Bu yılda yüzlerce dizi ve format görücüye çıktı. Ben de 15 Ekim’de soluğu Cannes’da aldım. Cannes sokaklarını bu yılda Türk dizileri süslemişti. Gülperi, Kızım, Çarpışma, İstanbullu Gelin, Meryem, Hayat Şarkısı, Çukur, Hayat Gibi dizilerinin billboardları her yerdeydi.

Türk dizilerinin kazanabilmesi için yurt dışı satışının olması gerekiyor. O nedenle Türk kanalları ve yapımcıları Mipcom’da etkinlikler yapıyor. Bu yıl Atv alıcılar için Sen Anlat Karadeniz dizisinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu, Ulaş Tuna Astepe ve tüm yapımcılarının katılımıyla özel bir davet verdi. Fox, This is us dizisinden uyarladığı Hayat Gibi dizisi için başrol oyuncuları Songül Öden ve Birkan Sokullu’nun katılımıyla bir yemek verdi.

Cannes'da Gülperi'ye büyük ilgi! Nurgül Yeşilçay ile fotoğraf çekilmek için sıraya girdiler! 7

Global Agency ise Gülperi dizisi için Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen’in katılımıyla Cannes’da bir şatoda özel bir etkinliğe imza attı. İzzet Pinto’nun ev sahipliğinde gerçekleşen davet gerçekten çok eğlenceliydi. O gece alıcılar Nurgül Yeşilçay’la fotoğraf çektirmek için sıraya girdi.”