Ana sayfa Dizi Haberleri Ece Uslu’dan sonra Şahane Hayatım dizisine Cansel Elçin de katıldı!

Ece Uslu’dan sonra Şahane Hayatım dizisine Cansel Elçin de katıldı!

tarafından ker_def

Reytingleri ile yeniden yükselişe geçen Şahane Hayatım dizisinde senaryonun yeni bir ekip tarafından yazılmasının olumlu sonuçları alınmaya devam ediyor.

Bir ara reytingleri düştüğü için izleyicilerin bir hayli üzüldüğü Şahane Hayatım’ın hikayesinde yapılan düzenlemeler ile tekrar reytinglerde iyi seviyelere gelmesi projenin geleceği adına çok olumlu oldu.

Şahane Hayatım dizisinde ünlü isimler bir araya gelmişti ve bu isimlere bir yenisi daha eklendi. Cansel Elçin’in de dizinin kadrosunda yer alacağı açıklandı.

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri her bölüm ekran başına kilitleyen FOX’un Ay Yapım imzalı dizisi ‘Şahane Hayatım’a bu hafta yeni bir isim daha konuk oluyor.

Geçtiğimiz hafta kadroya konuk olarak dahil olan Ece Uslu’dan sonra bu hafta heyecanla beklenen yeni bölümde Cansel Elçin ‘Ahmet’ karakteriyle izleyicilerle buluşacak.

Ece Uslu'dan sonra Şahane Hayatım dizisine Cansel Elçin de katıldı! 7

Kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Timur Acar gibi başarılı isimlerin buluştuğu ‘Şahane Hayatım’ dizisinin hikayesinde heyecan giderek yükseliyor.

Şebnem, Onur, Mesut ve Melisa cephesinde durumlar iyice karışırken geçtiğimiz hafta diziye konuk olarak katılan Ece Uslu’nun ardından bu hafta da diziye ‘Ahmet’ karakteriyle Cansel Elçin konuk oluyor.

Ece Uslu’nun hayat verdiği ‘Ece’ Şebnem’in hayatının kötü gidişine farklı bir yön verirken ‘Ahmet’in olayların seyrini nasıl etkileyeceği sorusu ise yeni bölümde cevap bulacak.

‘Şahane Hayatım’ her çarşamba saat 20.00’de FOX’ta.