Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere 60’lı yılların plaj kıyafetleriyle göz kamaştırdı!..

Cansu Dere 60’lı yılların plaj kıyafetleriyle göz kamaştırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinin başrol oyuncusu Cansu Dere, hem Türkiye’de hem de yurt dışında pek çok hayranı bulunan bir isim.

Kariyerinde parlak günler yaşayan güzel oyuncu Elle Dergisi’nin Mayıs ayı sayısının kapak yıldızı oldu. 60’lı yıllara ait bikini tasarımlarıyla objektif karşısına geçen Cansu Dere pozlarını instagram hesabından da paylaştı.

Elle Dergisi’nin kapağında ünlü oyuncudan, “Zamansız ve yalın güzelliğiyle hayranlık uyandıran Cansu Dere’nin sakın ve özgüvenli enerjisi ile güneşli mevsime merhaba diyoruz” sözleriyle bahsedildi.

Cansu Dere 60'lı yılların plaj kıyafetleriyle göz kamaştırdı!.. 8

Oyuncu 1960’lı yılların plaj modasının yeniden yorumlanan tasarımlarıyla göz kamaştırdı. Her zaman bakımlı ve fit görüntüsü ile göz önünde olan Cansu Dere Elle Dergisi’ne verdiği pozlarla da takipçilerinden övgü dolu yorumlar aldı.

Öte yandan Cansu Dere’nin başrollerini Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile paylaştığı Sadakatsiz çok yakında ekranlara veda edecek.

Cansu Dere 60'lı yılların plaj kıyafetleriyle göz kamaştırdı!.. 9

Medyapım tarafından dizinin bu hafta ve gelecek hafta ekrana gelmeyeceği açıklanmıştı. Sadakatsiz dizisi 11 Mayıs’ta 58. bölümü ile birlikte ekranda yeniden yerini alacak. 18 Mayıs’ta 59. bölümünü izleyeceğiniz dizi, 25 Mayıs’taki 60. bölümle birlikte de final yaparak izleyenlerine veda edecek.

Dizinin hayranları ise son 3 bölümün çok etkili olmasını bekliyor. Ekibin de yoğun bir şeklide son 3 bölüm için çalışmakta olması, dizinin unutulmayacak bir final yapacağını gösteriyor.