Ana sayfa Sosyal Medya Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel’le ilgili tüyoyu senaristi verdi!

Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel’le ilgili tüyoyu senaristi verdi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu yaz sezonunda Fox TV’de yayınlanacak Senden Daha Güzel dizisi için heyecan dorukta. Heyecanın bu kadar yükselmesinin sebebi başrol oyuncusu Cemre Baysel. Geçen yaz, Baht Oyunu’yla büyük bir başarı yakalayan Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel ile ilgili önemli bir tüyo senaristinden geldi.

Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel’de başrol oyuncusu Cemre Baysel’e Burak Çelik eşlik edecek. Geçen yaz Kanal D’de yayınlanan Baht Oyunu dizisinde Aytaç Şaşmaz’la başrolü paylaşan Cemre Baysel izleyicilerin kalbini kazanmıştı. Herkes başarılı oyuncunun yeni projesini bekliyordu.

Dizinin merak artırıcı bir başka yanı da senaristi. Senden Daha Güzel dizisinin senaryosu, dünya çapında başarıya ulaşan Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılıyor. Bugüne kadar 80’den fazla ülkede yayınlanan Sen Çal Kapımı, başrol oyuncuları Hande Erçel ve Kerem Bürsin’i de dünya çapında üne kavuşturdu.

Senden Daha Güzel dizisiyle ilgili dikkat çekici bir tüyo ise Ayşe Üner Kutlu’dan geldi. Kutlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda “#SendenDahaGüzel Çok heyecanlıyım. Eski dostlarla buluşmak, yenilerine kavuşmak için” diye yazdı. Kutlu’nun bu cümlesi Senden Daha Güzel dizisinde Sen Çal Kapımı’dan isimlerin de olabileceği ihtimalini akıllara getirdi.

Cemre Baysel’in yeni dizisi Senden Daha Güzel’le ilgili tüyoyu senaristi verdi! 7

Ayşe Üner Kutlu’nun bu paylaşımı takipçileri tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Takipçileri yaptıkları yorumlarda Senden Daha Güzel dizisini büyük bir heyecanla beklediklerini, muhteşem bir işin geleceğini tahmin ettiklerini söylediler.

Diziye yeni oyuncuların katılma süreci de devam ediyor. Cemre Baysel’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde Ebru Cündübeyoğlu yer alacak. Tiyatro, sinema ve dizi dallarında birbirinden farklı projelere imza atan Cündübeyoğlu, 2021 yılında Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizide Özlem karakteri ile yer almıştı.

Ayrıca Burak Çelik’in canlandıracağı karakterin annesi rolünde ise Sevinç Erbulak yer alacak. Erkenci Kuş dizisinde Mihriban karakteri ile izleyicilerin hatırlayacağı Erbulak, en son Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer almıştı.

Deniz Koloş’un yönetmenliğini yapacağı dizinin çekimlerine 2 hafta içinde başlanması bekleniyor. Hikayenin Gaziantep’te başlayacağı ve ekibin çekimlere ilk olarak bu şehirde çıkacağı belirtiliyor.