Ana sayfa Dizi Haberleri Doğduğun Ev Kaderindir’in Özlem’i Ebru Cündübeyoğlu, romantik komedi ile dönüyor!

Doğduğun Ev Kaderindir’in Özlem’i Ebru Cündübeyoğlu, romantik komedi ile dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasının başarılı oyuncularından Ebru Cündübeyoğlu, performansı sayesinde canlandırdığı her karakteri unutulmak kıldı. En son dram türündeki Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol alan Cündübeyoğlu bu kez romantik komediyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Televizyon macerasına 1993 yılında Türkiye Güzellik Yarışması’nda dördüncü seçildikten sonra TRT’de Bir Başka Gece programının sunuculuğuyla başladı. 1997 yılına kadar pek çok eğlence programının sunuculuğunu üstlendi ve yapımında çalıştı. 1997 yılında Gülüm dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı.

Ebru Cündübeyoğlu Deli Yürek dizisinde canlandırdığı Avukat Ayşegül karakteri ile dikkatleri üzerine çekti. Bugüne kadar Koçum Benim, Yalancı Romantik, Galip Derviş, Gülizar gibi dizilerde rol alan Cündübeyoğlu’nun canlandırdığı karakterleri unutulmaz kılmayı başardı.

Doğduğun Ev Kaderindir’in Özlem’i Ebru Cündübeyoğlu, romantik komedi ile dönüyor! 7

Başrolünde Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Gülizar dizisinde canlandırdığı Suzan karakteriyle herkesin kalbini kazanan Cündübeyoğlu en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı. Diziye sonradan dahil olan Cündübeyoğlu, Engin Öztürk’ün hayat verdiği Barış’ın ablası Özlem’i canlandırdı.

Ebru Cündübeyoğlu setlere verdiği kısa bir aranın ardından Fox TV’nin yeni yaz dizisi Senden Daha Güzel ile ekranlara geri dönüş yapıyor. Başrollerinde Cemre Baysel ve Burak Çelik’in yer aldığı dizinin yapımcılığını Gold Film yapıyor. Senaryosu ise dünya çapında başarı elde eden Sen Çal Kapımı’nın senaristi Ayşe Üner Kutlu tarafından kaleme alınıyor.

Yaz aylarında yayınlanacak olan romantik komedi türündeki dizide Ebru Cündübeyoğlu, Cemre Baysel’in annesini canlandıracak. Cündübeyoğlu’nun yine unutulmaz bir karaktere imza atması bekleniyor.

Senden Daha Güzel dizisinde rol alacak bir başka deneyimli isim ise Sevinç Erbulak. En son Kırmızı Oda’da rol alan başarılı oyuncu Senden Daha Güzel’de Burak Çelik’in canlandıracağı karakterin annesine hayat verecek.