Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere – Kaan Urgancıoğlu yeni dizi çifti oldu!

Cansu Dere – Kaan Urgancıoğlu yeni dizi çifti oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Karantina döneminde dizilerin öneminin artması, yeni sezonda ekranda yer alacak yapımların hem kalitesini hem de sayısını artıracağa işaret ediyor. Kanal D için hazırlanmakta olan Medyapım’ın yeni dizisi için Cansu Dere ismi belli olmuştu.

Birçok dizi izleyicisi psikolojik gerilim türünde olan Doctor Foster dizisinin Türk uyarlamasında Cansu Dere’nin yanına en iyi uyacak kişinin Kaan Urgancıoğlu olacağını sosyal medyada yazmıştı.

Kaan Urgancıoğlu ile yapılan görüşmeler de olumlu sonuçlandı. En son Aşk 101 dizisinde yer alan ünlü oyuncu ile anlaşma sağlandı. TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Cansu Dere’nin yeni dizideki partnerinin Kaan Urgancıoğlu olduğu kesinleşti.

Yasak Elma dizisini bırakarak yeni uyarlama dizisinin başına geçen yönetmen Neslihan Yeşilyurt, ekibiyle hazırlıkları sürdürüyor. Yeni dizinin sezonun farklı yapımlarından birisi olması bekleniyor.

Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisindeki performansı ile dünyanın farklı ülkelerinde popüler olmayı başardı. Ünlü oyuncu en son Netflix’in Aşk 101 dizisinde izleyicilerle buluşmuştu.