Ana sayfa Sosyal Medya Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisinde bir kardeşi var!

Uraz Kaygılaroğlu’nun Sefirin Kızı dizisinde bir kardeşi var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşan Sefirin Kızı dizisi, çok başarılı bir sezon geçirdi. 17 bölümü yayınlanan dizi karantina döneminde ara vermişti. Haziran ayında yeniden çekimlere başlayan ekip 1. sezonu tamamlayarak tatile çıktı.

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül ile birlikte başrolde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, canlandırdığı Gediz karakteri ile büyük ilgi gördü. Sosyal medyada da sıklıkla gündem olan oyuncu, şimdilerde tatilini sürdürüyor. Uraz Kaygılaroğlu, dizinin yönetmenliğini yapmakta olan Emre Kabakuşak ile olan yakınlığını instagram hesabından farklı bir üslup ile dile getirdi.

Oyuncu, “Başka bir anneden erkek kardeşim” notu ile fotoğraf paylaştı ve arkadaşlık düzeylerinin çok ileri olduğunu bu sözüyle ifade etmiş oldu.

Sefirin Kızı dizisindeki başarılı çalışmaları ile öne çıkan Emre Kabakuşak ile Uraz Kaygılaroğlu’nun hem boyları hem tarzları hem de kişilikleri birbirleri ile uyumlu. Bu da iki ünlü ismin dostluğunun gelişmesini sağladı. Uraz Kaygılaroğlu da dostuna verdiği değeri bu paylaşımı ile ifade etmiş oldu.

Uraz Kaygılaroğlu'nun Sefirin Kızı dizisinde bir kardeşi var! 7