Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, kendisini Onur Saylak’a emanet etti!

Cansu Dere, kendisini Onur Saylak’a emanet etti!

tarafından ker_def

Şahsiyet dizisiyle setlere dönüş yapan Cansu Dere, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye konuştu.

İçe dönük bir yapısı olduğunu ve sosyal birisi olmadığını belirten Cansu Dere, kalabalık ortamları tercih etmiyor. Cansu Dere, “Tanıdığım, sevdiğim insanlarla sosyal olurum” diye konuştu.

Güvenli ortamlarda eğlendiğini anlatan Dere, “Yargılanmaktan hoşlanmıyorum. Bir gece eğleneceğim diye 10 gün haberlerle uğraşamam” dedi.

Engin Akyürek ile aşk iddiasının bir kez daha yalanlayan başarılı oyuncu, göz önünde olmanın kendisine öğrettiklerini şöyle ifade etti. “Her şeyin unutulduğunu… Kendini fazla önemsememen gerektiğini ve her şeyi kontrol edemeyeceğini. En önemli şeyin kişilik, vicdan olduğunu… Ve delirmemeyi.”

Şahsiyet dizisiyle birlikte dijital platformlardaki ilk işini yapan Cansu Dere, “Gelecekteki etkilerini kestirmek zor; bilmiyorum ama şu an için, dijitalde bölüm sürelerinin daha kısa, yani dünya standardına uygun uzunlukta olmaları ve dijitalin nispeten bağımsız bir mecra olması, bize daha özgün hikâyeleri özgürce anlatma fırsatı veriyor” diye konuştu.

İnternet televizyonları için getirilecek sansür konusuna da değinen Cansu Dere, “Yaratıcılığı ve ifade özgürlüğünü engelleyen, körelten her türlü müdahaleyi üzücü ve tehlikeli buluyorum” dedi.

Cansu Dere, Şahsiyet dizisinde canlandırdığı polis Nevra karakterini şöyle anlattı:

“Canlandırdığım Nevra’nın doğru yaşaması için önce silahı doğru tutmam gerekiyordu. Bu yüzden atış eğitimi aldım. Bu sırada emekli bir kadın komiserle role çalıştım. Bir kadın polis nasıl davranır, nasıl yaşar, psikolojisi nasıldır diye uzun ve gerekli bir çalışma, tanışma dönemi geçirdik. Hakan Günday’ın notları da yardımcı oldu. Ve kendimi Onur’a Saylak’a emanet ettim. İyi bir oyuncu tarafından yönetilmek büyük şans.”