Ana sayfa Dizi Haberleri Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri

Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D’nin yeni dizisi Sadakatsiz, dün akşam 2. bölümüyle ekranlara geldi. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrolünde oynadığı dizi, yine birinciliği kimseye bırakmadı. Çarşamba akşamlarının yeni fenomen dizisi olmaya başlayan Sadakatsiz, ikinci bölümüyle de büyük ilgi çekti.

Reytingdeki başarısıyla birlikte sosyal medyanın da gündemine oturan Sadakatsiz dizisi, bilindiği gibi BBC’nin BAFTA ödüllü dizisi Doctor Foster uyarlaması. Dizinin orjinal hikayesiyle birebir ilerleyen Sadakatsiz’de Cansu Dere’nin oynadığı rolün orjinalindeki ismi ise Gemma Foster.

Sadakatsiz dizisi, iyi bir uyarlama. İzleyenler de hem Cansu Dere’yi yeniden ekranda görmekten hem de oynadığı Asya’nın hikayesini merak ettiğinden diziyi ilgiyle izliyor. Meslek sahibi, güçlü, cesur, özgüvenli bir kişi olan Asya Arslan, eşinin kendisini aldattığını öğrendikten sonra pek çok kadın gibi davranmayıp, ortalığı bir anda velveleye vermektense sakin kalmaya, akılcı düşünmeye devam ediyor.

Her ne kadar eşine karşı hisleri onu zorlasa da Asya, kocası Volkan’ın kendisini aldattığı Derin’i muayene ederken bile duygularını saklayıp onunla yüzleşmekten kaçınıyor.

Asya’nın ilerleyen bölümlerde çok ilginç tavırlarına şahitlik edeceğiz. Ancak dizinin 2. bölümünde izleyenlerin dikkatini çeken bir durum var. Cansu Dere’nin eli sürekli saçlarında. O kadar çok saçını düzeltiyor ki kimi izleyenler şimdiden bu durumu eleştirmeye başladı bile.

Cansu Dere’nin bu hareketine takılıp diziyi izlemekte zorlandığını söyleyenler de var ama durum aslında öyle değil. Yani Cansu Dere, bu saçını düzeltme hareketini bilinçli bir şekilde yapıyor. Çünkü dizinin orjinalindeki kadın da aynı hareketi yapmakta.

Dere, karakteri o kadar özümsemiş ki bu hareketi de atlamamış. Fakat sadece Cansu Dere’nin değil, yönetmenin de bunda payının olduğu muhakkak. Gemma Foster karakteri aynen kurgulanıyor.

Hatta o kadar ki sadece saçıyla oynaması değil, saç şekli ve üzerindeki kıyafetler bile neredeyse aynı. Aşağıdaki fotoğrafta Doctor Foster dizisindeki Gemma Foster’ın üzerindeki bej renkli pardesüye bakın. Size bir şey hatırlattı mı?

Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri 10

Cansu Dere, iki bölüm boyunca bu pardesüyü giydi. Dolayısıyla Asya karakteri, saçıyla oynaması, hareketleri, kıyafetleriyle yeniden yaratılmadı. Orjinalindekinin aynısı olması için çaba veriliyor.

Biz yine de gelen yorumlara bakalım, neler neler söylemiş izleyici bu saç mevzusunda..

Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri 11

Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri 12

Cansu Dere, lütfen şu saçını rahat bırak! Sadakatsiz izleyicisinden ilginç eleştiri 13