Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere yıllarca dert çekti, Sadakatsiz ile artık Melis Sezen de o kabusun içine düştü!

Cansu Dere yıllarca dert çekti, Sadakatsiz ile artık Melis Sezen de o kabusun içine düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cansu Dere ile Melis Sezen ikilisi, Kanal D ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde başrolde bulunuyor. Bu iki kadın oyuncunun canlandırdığı Asya ve Derin karakterlerinin tam ortasında ise Caner Cindoruk’un canlandırdığı Volkan bulunuyor.

Aldatılmayı kendisine yediremeyen Asya karakterinde Cansu Dere’nin performansı büyük beğeni toplarken, izleyiciler ise yıllar önce yer aldığı Ezel dizisindeki Eyşan karakterine gönderme yapmadan edemedi. Eyşan, sosyal medyada sevdiğini aldatan kadınları tarif etmek için kullanılmakta. Artık sosyal medya diline de yerleşti . Yani Ezel dizisindeki rol, Cansu Dere’nin hiç istemese de üzerine yapıştı.

Artık Eyşan denilince aldatan kadınlar ve onların sergilediği kötülükler ifade ediliyor. Ancak Sadakatsiz dizisinde bu sefer aldatan değil, aldatılan kadın Asya olunca ve onu da Cansu Dere canlandırınca Ezel’den Sadakatsiz’e izleyiciler bu durumu sosyal medyada sıklıkla dile getiriliyor. “Eyşan, aldatmanın ne demek olduğunu sen de öğreneceksin” diyerek Asya karakterinin eşi Volkan tarafından aldatılmasına gönderme yapan dizi hayranları, şimdi de Melis Sezen’e kafayı taktı.

Cansu Dere yıllarca dert çekti, Sadakatsiz ile artık Melis Sezen de o kabusun içine düştü! 8

Derin karakteri, Volkan’ı ayartan ve onu Asya’nın elinden alan birisi konumunda. İşte bu noktada da Eyşan ile Derin arasında benzerlikler dikkat çekiyor. İzleyiciler de bu benzerlikler üzerinden Eyşan’dan sonra Derin’i de dillerine doladılar. İşte bu durum da yıllardır Cansu Dere’nin kurtulamadığı bir olayın Melis Sezen’in de başına gelmesi riskini beraberinde getirdi.

Dere, sıklıkla kendisine sorulan, sosyal medyada da kötü cümlelerde görüntüsünün kullanıldığı bir kabusla yaşamak durumunda kaldı. Şimdi de benzer bir duruma Melis Sezen’in Derin karakteri nedeniyle düşebileceği düşünülüyor. Dizi hayranları, Onedio’nun youtube kanalına konuk olan Melis Sezen’e bu durumu hatırlatıp, rolün üzerine yapışmasından endişe edip etmediğini sordu.

Melis Sezen ise bu soruya şu sözlerle yanıt verdi: “Karakteri inandırabildiysek, gerçekten karakteri yaşayarak oynayınca ve bunun etkisini izleyici de görünce… Bence bir oyuncu için çok mutluluk verici bir şey bu. Duygusunu paylaşıyor olmak. O yüzden üstüme yapışmasından korkmaktan öte, Derin’i gerçekten hissetmelerini istiyorum. O duyguyu paylaşıyorlarsa benim için çok mutluluk verici bir şey bu.”

Cansu Dere yıllarca dert çekti, Sadakatsiz ile artık Melis Sezen de o kabusun içine düştü! 9

“Şu an Derin’in durumunda olsaydın ne yapardın?” şeklindeki bir soruya da yanıt veren Melis Sezen, bunun çok zor bir soru olduğunu belirtti.

Oyuncu, “Ben hiçbir şekilde Derin’in yerinde olmak istemezdim. Kendim yaşamadığım ve bu noktada ne yapardın şeklindeki sorulara yanıt vermeyi ben çok sevmiyorum. Çünkü büyük konuşmayı sevmiyorum. İnsan her ne kadar kendi karakterini de bilse ‘ben bunu asla yapmam’ dese de insan gerçekten onu yaşamadan, ne yapacağını bilemez bence. O yüzden büyük konuşmam. Büyük konuşunca da insanın başına gelebilir. Çok zor bir şey. Asla istemezdim, sadece onu söyleyelim” diye konuştu.

Melis Sezen, oyunculuğa ise 10 yaşında Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim alarak başladığına da ifade etti. Videodan oyuncunun diğer açıklamalarını izleyebilirsiniz.