Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin Sadakatsiz’deki o sözlerini tekrar tekrar başa sarıp izliyoruz!

Cansu Dere’nin Sadakatsiz’deki o sözlerini tekrar tekrar başa sarıp izliyoruz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Asya karakterini canlandıran Cansu Dere, ne kadar da iyi bir seçim oldu. İzleyiciler ilk 5 bölümü büyük heyecanla takip ettikleri diziyi artık sabırsızlıkla bekliyor… Her yeni bölümde Asya’nın intikamında bir adım daha atacağı anlar heyecan yaratıyor.

5. bölümde Mert ile birlikte olması Asya karakterine yönelik bir tepki oluştursa da birçok izleyici, Asya’nın intikam adımlarını doğru buluyor. Eleştirenler de destekleyenler de sosyal medyada yorum üstüne yorum bırakıyor. Her yeni sahne milyonları kendisine çekiyor.

Sadakatsiz dizisinin 11 Kasım Çarşamba akşamı yayınlanacak 6. bölümden ilk fragmanında da Cansu Dere’nin muhteşem oyunculuğuna şapka çıkartacaksınız. Asya karakteri, Derin’in ailesinin evine kendini zorla konuk ettiriyor.

Cansu Dere'nin Sadakatsiz'deki o sözlerini tekrar tekrar başa sarıp izliyoruz! 7

Volkan’ın da yanına alan Asya, yemek masasında da eşinin kendisini aldattığını bir çırpıda açıklıyor. Hem de “Sizin kızınızla” diyerek de bombayı orta noktaya bırakıyor.

İşte bu anlar izleyicileri fazlasıyla keyiflendirdi. Birçok dizi hayranı, fragmanı döndürüp döndürüp en baştan yeniden izlediklerini belirten yorumlar yaptı.

“Şu fragmanı ülkece sabırsızlıkla bekliyorduk” diyerek abartıda bulunanların yanı sıra, “Şak diye söyledi, inanamıyorum. Tekrar tekrar izleyenler burada mı?” diye soranlar oldu. Dizinin ilk başlarda genel tanıtımlarında da bu sahne verilmişti.

Şimdi 6. yeni bölümde devamını izleyeceksiniz. Herkes sabırsız, bakalım Asya bu itirafı yaptıktan sonra o masada neler yaşanacak?