Ana sayfa Dizi Haberleri Ayrılıklar bitmiyor, Vahide Perçin’den sonra Bir Zamanlar Çukurova’da sıra bakın kime geldi!

Ayrılıklar bitmiyor, Vahide Perçin’den sonra Bir Zamanlar Çukurova’da sıra bakın kime geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova’da bir ayrılık daha mı var, Behice’nin sonu Hünkar’a mı benzeyecek? atv ekranında Perşembe akşamları yayınlanmakta olan dizinin 70. bölümünde Esra Dermancıoğlu’nun canlandırdığı Behice karakteri, Hünkar’ı bıçaklayarak ölümüne yol açmıştı.

Hem Demir hem Fekeli hem de Züleyha intikam yemini etti. Behice ise daha ne kadar kaçabilecek? Dizinni 72. bölümünde yeni bir ayrılığın çanları çalacak.. Behice’den intikam almak isteyenler sıraya girecek… Kaçmaya çalışan Behice, ormanın ortasında silahla vuruluyor…

Behice’yi kim vurdu? Esra Dermancıoğlu ayrılacak olan sıradaki isim mi? Behice’nin sonu da Hünkar’a mı benzeyecek? İşte fragman bu soruları da beraberinde getirdi.

Ayrılıklar bitmiyor, Vahide Perçin'den sonra Bir Zamanlar Çukurova'da sıra bakın kime geldi! 7

Esra Dermancıoğlu karakteri o kadar başarılı canlandırdı ki, Behice’den nefret etmeyen bir tane bile dizi hayranı kalmadı… Behice’nin Hünkar’ın diziden ayrılmasına sebep olması da öfkeyi iyice artırmıştı.

Dizinin ilerleyen bölümlerinde Uğur Güneş’in de yapımdan ayrılacağına yönelik iddialar var. Sonuç olarak, 3. sezonu ile çok güçlü bir şekilde yoluna devam eden Bir Zamanlar Çukurova’da ayrılıklar artık hiç bitmeyecek gibi duruyor.