Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin Sadakatsiz’e vedası kısa ve öz oldu!

Cansu Dere’nin Sadakatsiz’e vedası kısa ve öz oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin iki sezon devam eden etkileyici dizisi Sadakatsiz 25 Mayıs Çarşamba akşamı ekrana gelen 60. bölümüyle izleyicisine veda etti.

BBC yapımı Dr. Foster isimli diziden uyarlanan ve başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz, finaliyle de ekranlara damga vurdu.

Yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen, bir aldatma hikayesinin anlatıldığı dizinin başrol oyuncularından, dizide eşi tarafından aldatılan ‘Asya’ karakterine hayat veren ünlü oyuncu Cansu Dere, sosyal medya paylaşımıyla karakterine ve izleyiciye veda etti.

Cansu Dere'nin Sadakatsiz'e vedası kısa ve öz oldu! 7

Cansu Dere’nin vedası kısa ve öz oldu. Oyuncu, instagram hesabından yaptığı paylaşıma; “The End. Eşlik eden herkese teşekkür ederim” notunu düştü.

Dizinin final bölümü unutulmaz olaylara sahne oldu. Sadece Türkiye’de değil yurt dışında da büyük ilgi gören Sadakatsiz, bir kadın, onu aldatan kocası ve diğer kadın arasındaki üçlü ilişki çemberini ekranlara taşıdı.

Yayınlandığı  günden itibaren dizinin en çok eleştirilen karakteri Caner Cindoruk’un canlandırdığı aldatan koca rolündeki ‘Volkan’ oldu.

Volkan’ın düştüğü acınası durum son bölüme damga vurdu. Final bölümünün kaybedeni de ‘Volkan’ oldu. İki kadın da kendi hayatlarına bambaşka yön verdi. Terk edilen Volkan tek başına derbeder bir şekilde kaldı. Son sahnelerde izleyiciyi 20 yıl sonrasına götüren dizide, Volkan’ın hayatını kaybettiği görüldü.