Ana sayfa Dizi Haberleri Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için ‘sezonun lokomotifi olacak’ sözünü doğrulayan gelişmeler!

Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi için ‘sezonun lokomotifi olacak’ sözünü doğrulayan gelişmeler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, 6 sezon süren Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yapımcı ile atv arasında yaşanan kriz sonrasında yayından kaldırılmasının ardından önemli adımlar attı. Onur Tan ve Seyfi Şahin ile birlikte yapım şirketi kuran Oktay Kaynarca, 2022 yılının başlarında da yeni dizisini duyurdu.

Geçtiğimiz günlerde adının Ben Bu Cihana Sığmazam olarak açıklayan Oktay Kaynarca, ayrıca daha önceki açıklamasında yeni dizisinin sezonun lokomotif olacağını duyurmuştu. Bu iddialı sözleri destekleyen gelişmeler de arka arkaya geliyor.

Oktay Kaynarca, çok etkili bir oyuncu kadrosu oluşturmak için yakından tanıdığı birçok arkadaşının da içinde olduğu bazı isimlerle görüşmeler yaptı. Bu isimlerden birisinin Birce Akalay olduğu da ortaya çıkmıştı. Akalay henüz karar vermedi ama görüşmeler devam ediyor.

Oktay Kaynarca ise başrolünde yer alacağı diziye çok ünlü isimleri katarak, etkili bir proje ile yeni sezona başlamayı hedefliyor. Henüz netleşen oyuncu olmadığı için bu konuda bir bilgi veremiyoruz.

Ancak dizinin hem yönetmeni hem de senaristinin çok iyi isimler olması da dikkatleri çekiyor. Birçok unutulmaz yapıma imzalarını atan yönetmen Tarkan Karlıdağ ile senarist Mahinur Ergun, yeni dizinin başarısı için çalışmalarını sürdürüyor.

Mahinur Ergun ile birlikte Alican Yaraş ve Yusuf Alp de hikayenin oluşturulması noktasında önemli katkılar sundu.

Yaz aylarında çekimlerine başlanacak olan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin Eylül ayında izleyicilerle buluşması bekleniyor.