Ana sayfa Dizi Haberleri Senden Daha Güzel dizisinden başka Anıl Çelik’in bir iddialı projesi daha var!

Senden Daha Güzel dizisinden başka Anıl Çelik’in bir iddialı projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yaz döneminin etkili dizilerinden birisi olması beklenen Senden Daha Güzel isimli yapımda Anıl Çelik de yer alacak. Cemre Baysel ile Burak Çelik ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin yayın tarihi ise 7 Haziran Salı olarak belirlendi…

Yaz ekranını şenlendirmesi beklenen romantik komedi dizisinde geniş bir oyuncu kadrosu buluştu ve Anıl Çelik de bu kadronun içinde yerini aldı. Mete isimli karakteri canlandıracak olan oyuncu, ekip arkadaşları ile birlikte sette çekimlerde yer alıyor.

Ancak Anıl Çelik’in bir projesinin daha olduğu ortaya çıktı… Ah Belinda isimli Türk sinemasının önemli filmlerinden birisi daha günümüze uyarlanıyor… Hakan Bonomo’nun hikayesini yazdığı Ah Belinda filminin başrollerinde Neslihan Atagül ile Serkan Çayoğlu ikilisi bulunuyor.

Netflix’te yayınlancak olan filmin kadrosuna katılanlar arasına Anıl Çelik’in de katıldığı ortaya çıktı. 2006 yılından bu yana setlerde yer almakta olan Anıl Çelik, tecrübeli bir oyuncu ve bugüne kadar da birbirinden önemli rollerde yer aldı.

Çilek Kokusu dizisi ile dikkatleri çeken oyuncu, Erkenci Kuş’ta ise Cey Cey isimli karakter ile büyük popülerlik elde etti. Bay Yanlış ve Baht Oyunu dizilerinde de izlediğimiz oyuncu, ayrıca Evlilik Hakkında Her Şey’de de Hızır karakteriyle yer almıştı.

Anıl Çelik, yaz döneminde hem Senden Daha Güzel hem de Ah Belinda isimli projelerde yer alacak ve yoğun bir dönem geçirecek.

Projede anlaşma sağlanan diğer isimler olarak ise; Necip Memili, Efe Tuncer, Gamze Karaduman ve Beril Pozam dikkatleri çekiyor.