Ana sayfa Dizi İzle Çarpışma 1. Bölüm – Polis misin Amigo musun?

Çarpışma 1. Bölüm – Polis misin Amigo musun?

tarafından ker_def

Ay Yapım imzalı Çarpışma dizisi 22 Kasım Perşembe akşamı Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimlerin yer aldığı dizinin 1. bölümü dikkat çekti. Hem çekimleri hem de oyunculuk başarısıyla iyi bir dizinin ekrana geldiği gözlemlendi. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandırdığı Kadir Adalı, polis memuru olmasının yanı sıra bir takımın da amigosuydu. Karısını ve kızını ilk kez bir maça götürmenin heyecanını yaşıyordu ama korkunç bir olayla hayatı değişti.

Maç sırasında statta yapılan terör saldırısında karısını ve kızını kaybettiği sahnede, Tatlıtuğ’un oyunculuğuna övgüler yağdı! Uzun süredir bu kadar gerçekçi bir sahne ve oyunculuk görmediklerini söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ hayranları, sosyal medyayı salladı. Çarpışma dizisi 1. bölümünden önemli sahneler youtube resmi hesabında yayınlandı. Videodan 1. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Diziyle ilgili detaylar ise şöyle:

Dizide, İstanbul Organize Şube’de Başkomiser olarak görev yapan Kadir Adalı’yı canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ’un; ‘İnsan sadece bir şeyi merak eder, “ son”u… Sonu bilmek ister, ne zaman ölecegini, ne kadar yaşayacağını…

İnsan işte, bazen melektir, bazen şeytan. Bazen zekidir, bazen cahil… İnsan bazen saftır, bazen kurnaz. Bazen kurbandır, bazen cellat. Ne olursan ol ya da ne yaparsan yap, neyin nerede başlayıp nerede biteceğini asla bilemezsin’ sözleriyle yayınlanan ‘Çarpışma’nın ilk sahnesi, diziyi sabırsızlıkla bekleyen izleyicilerini daha da heyecanlandırdı ve meraklandırdı.

Kadir Adalı, karısı ve kızını bir terör eyleminde kaybetmiştir. Olanlar yüzünden büyük bir suçluluk duymaktadır ve çok acı çekmektedir. İntihar etmeye karar verir. Hayatına bir araba kazasıyla son vermek isteyen Kadir, farkında olmadan bu kaza ile hayatının bütün akışını değiştirecektir. Kadir’in ölmeyi planlandığı kazaya 4 araba karışır. 4 araba, 4 hayat, 4 insan. Kadir, Zeynep, Kerem ve Cemre. Bu kazadan sonra kader onları bir daha asla birbirlerinden ayırmayacaktır.

Kadir’in de dediği gibi:

Çarpışan biz değildik, kaderlerimizdi! Yaşadığı travma nedeniyle ruhen ağır yaralı olan Kadir’i yetimhaneden de tanıdığı Zeynep iyileştirecektir ve geçmişte olduğu gibi yeniden ona aşık olacaktır. Zeynep, elinden zorla alınan kızı Aylin’e, Kadir sayesinde kavuşacaktır. Kerem ve Cemre ise büyük bir sırla birbirlerine bağlanmış iki gençtir. Cemre güçlü bir avukatlık şirketinin genç varisidir. Kerem, hiçbir şeyi olmayan, hapisten yeni çıkmış ve başına daha büyük bela açmış bir gençtir; üstelik bu yeni belanın merkezinde Cemre vardır.

Senaryo :Ali Aydın
Yapımcı : Kerem Çatay-Pelin Diştaş
Yönetmen? : Uluç Bayraktar
İdari Yapımcı : İsmail İçen

Oyuncu Kadrosu
Kadir: Kıvanç Tatlıtuğ
Zeynep: Elçin Sangu
Veli: Onur Saylak
Cemre: Melisa Aslı Pamuk
Kerem: Alperen Duymaz
Haydar: Erkan Can
Selim: Mustafa Uğurlu
Meral: Merve Çağıran
Belma: Rojda Demirer
Demir: Hakan Kurtaş
Galip: İsmail Demirci
Aslı: Sevtap Özaltun
Serpil: Gonca Cilasun
Ömer: Yıldırım Şimşek
Aylin: Gökçen Çiftçi
Deniz: Merve Nil Güder