Ana sayfa Dizi Fragmanları Çarpışma 6. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Silah patladı, birisi vuruldu peki kim?

Çarpışma 6. Yeni Bölüm 1. Fragmanı İzle! Silah patladı, birisi vuruldu peki kim?

tarafından ker_def

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Onur Saylak, Elçin Sangu’nun yanı sıra Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk’un paylaştığı Çarpışma, güçlü oyuncu kadrosu, yüksek tempolu hikayesi ve usta yönetmen Uluç Bayraktar rejisiyle, her Perşembe 20.00’de Show TV’de! Çarpışma dizisinin 6. yeni bölümü 27 Aralık Perşembe akşamı izleyicilerle buluşacak. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Galip’i yakalayan Kadir Adalı ve Zeynep plan kuruyor ama bu plan tutacak mı? Zeynep, eşi Galip’in artık kendisi için hiçbir şey olduğunu söylüyor ve ona tokat atıyor. Zeynep, “Veli Cevher benden böyle bir tokatla aldı Aylin’i” diyerek de hıncını sergiliyor. Galip, Zeynep’in Kadir’e baktığı gibi kendisine bir kez bile bakmadığını söylüyor. Zeynep de bunu doğruluyor. Bu sahneden de anlaşılacağı üzere Kadir ile Zeynep arasında ileri ki bölümlerde bir yeniden bir yakınlaşma belirtisi var. Ayrıca Yakup ile Kerem buluşmasında da beklenmedik gelişmeler yaşanıyor. İki arkadaş Yakup ve Kerem boğuşurken silah patlıyor. Birisi vuruluyor ama kim? Videodan detayları izleyebilirsiniz.

6. yeni bölümde; Kadir’in, Galip’i kastederek ‘Bu senin eşin…’ diye başlayan sözlerini kesen Zeynep’in verdiği cevap dikkat çekiyor. Zeynep’in Galip’e, yıllardır içinde biriktirdiği nefreti ve öfkeyi haykırıp, itiraflarda bulunduğu tanıtımda, Kerem’in bir fırsatını bulup, Cemre’nin kafasına silah dayayan Yakup’un üzerine atıldığı ve boğuşma sırasında silahın patladığı anlarda ise heyecan yükseliyor. Kerem, Yakup, Cemre ve Meral’den hangisi vuruldu?’ sorusu ve Kadir’in ‘Ne olacaksa bugün olacak ! ‘ sözü ise merak uyandırıyor.

Senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma, dört arabanın birbiriyle çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un canlandıracağı Kadir Adalı’nın kazadan sonra dediği gibi; “Çarpışan aslında kaderlerimizdi…”

Yapımını Ay Yapım’ın, yapımcılığını Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın, idari yapımcılığını İsmail İçen’in üstlendiği, yönetmen koltuğuna Uluç Bayraktar’ın oturduğu, senaryosunu Ali Aydın’ın yazdığı Çarpışma’nın oyuncu kadrosunda Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık gibi güçlü isimler yer alıyor.