Ana sayfa Sinema Çağlar Ertuğrul’u Adana’da çok mutlu ettiler!

Çağlar Ertuğrul’u Adana’da çok mutlu ettiler!

tarafından ker_def

“Yanımda Kal” filminin başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul ve yapımcı Shebnem Aşkın, Adanalı sinemaseverlerle buluştu. Adana M1’de sevenleriyle buluşan genç oyuncu büyük bir coşkuyla karşılandı.

Çukurova Üniversitesi Sinerji Grubu öğrencilerinin kendisine hediye ettiği atkıyı boynuna takan Çağlar Ertuğrul, sevenlerine Türk sinemasına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.

“Yanımda Kal” filmi ekibi 23 Aralık Pazar Adana Optimum Avm, ‪24 Aralık Pazartesi Gaziantep Sankopark, ‪25 Aralık Salı Şanlıurfa ‪Piazza ve Diyarbakır Ceylan, 26 Aralık Çarşamba İstanbul Beylikdüzü Migors Avm ve İstanbul Bayrampaşa, ‪27 Aralık Perşembe İzmit 41 Burda, ‪28 Aralık Cuma Trabzon Forum, ‪29 Aralık Cumartesi Samsun Piazza, ‪30 Aralık Pazar İzmir Optimum, ‪1 Ocak Salı İzmir Kipa ve Mavibahçe, ‪2 Ocak Çarşamba Sakarya Ada ve Sedirvan Avm’de olacaklar.

Yapımcılığını Lucky Red Film/Shebnem Aşkın’ın üstlendiği, CGV Mars Medya tarafından dağıtılan, senaryosu Çağlar Yurt tarafından yazılan ve yönetmen koltuğunda Uğur Yağcıoğlu’nun oturduğu “Yanımda Kal” filminde işkolik bir adamla sokak şarkıcısının dramatik aşk hikayesi anlatılıyor.

Çağlar Ertuğrul'u Adana'da çok mutlu ettiler! 7

“Yanımda Kal”da Çağlar Ertuğrul ve Meriç Aral’ın yanı sıra Murat Aygen, Nilay Duru, Ege Aydan, Levent Sülün, Tuna Arman, Deniz Baytaş rol alıyor.

Yaşamı sorgulatan dopdolu bir aşk hikayesinin büyük bir dramla içiçe yaşandığı “Yanımda Kal” filminde izleyiciyi derinden etkileyecek çarpıcı bir hikaye bekliyor.