Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisi 6. bölümünde geçmişin sır dolu perdesi aralanıyor!

Çarpışma dizisi 6. bölümünde geçmişin sır dolu perdesi aralanıyor!

tarafından ker_def

Çarpışma dizisi 27 Aralık Perşembe, yani bu akşam çok sarsıcı bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizide geçmişin sır dolu perdelerinin aralanacağı sarsıcı bir bölüm geliyor.

Yapımcılığını Ay Yapım/Kerem Çatay-Pelin Diştaş’ın üstlendiği, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ali Aydın’ın kaleme aldığı ‘Çarpışma’nın başrollerinde; Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz gibi birbirinden önemli isimler yer alıyor.

Çarpışma’nın bu akşam ekrana gelecek 6. bölümünde Adalı, planını Zeynep’e ve Galip’e de anlatır. Bu öylesine bıçak sırtı bir oyundur ki, birinin yapacağı en küçük bir hata, herkese her şeyini kaybettirebilecek risktedir. Diğer yanda Veli de boş durmaz. Zeynep ve Galip’le temas kurar.

Yakup’un başına silah dayadığı Cemre ölümle burun burunadır. Kerem bir fırsatını bulup, Yakup’un üzerine atılır. Kerem, Cemre, Merve ve Yakup’un arasında silah patlar ve ortalık kana bulanır.

Çarpışma dizisi 6. bölümünde geçmişin sır dolu perdesi aralanıyor! 7

Zeynep, Galip’e çok öfkelidir. Yıllardır içinde biriktirdiği nefreti onun yüzüne haykırırken, geçmişle ilgili itiraflarda da bulunur. Adalı’nın istemeden kulak misafiri olduğu bu itiraflar, inceden yüreğini sızlatır.

Ve artık hesaplaşma zamanı gelmiş, Adalı harekete geçmiştir. Aynı anlarda, Adalı ile Veli’yi kardeşlikten, can düşmanlığına getiren geçmişin sır dolu perdeleri de bir bir aralanacaktır.

“Çarpışma” bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!