Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde Aylin, kendisini kaçıran Veli’nin hayatını kurtaracak!

Çarpışma dizisinde Aylin, kendisini kaçıran Veli’nin hayatını kurtaracak!

tarafından zk zk
Show TV’de Perşembe akşamı 6. bölümü yayınlanacak olan Çarpışma dizisinden ön izleme yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un oynadıkları dizide, Zeynep’in kızı Aylin, Veli’nin hayatını kurtarıyor.

Veli, Aylin’i tuttuğu yerde bir anda yere yığılıyor. İlaç içmeye çalışırken yere düşen Veli’nin elindeki şişe, uzak bir yere düşüyor ve Veli kriz geçirirken ilaca ulaşamıyor.

Aylin, durumu anlıyor ve şişeden aldığı ilacı Veli’nin ağzına koyuyor. Onun başını okşayıp elini tutan Aylin, “Geçecek ve sonra birlikte anneme gideceğiz” sözleriyle yürekleri yaktı.

Çarpışma dizisinde Aylin, kendisini kaçıran Veli'nin hayatını kurtaracak! 7

Kendisini kaçıran adamın hayatını kurtaran küçük Aylin, Veli’yi insafa getirebilecek mi?

Yeni bölümde bu sorunun yanıtını bulacağız. Ancak Veli, Aylin’in bu davranışından sonra vicdan yapar mı sorusu herkesin aklını kurcalamaya devam ediyor. Sosyal medyada da konuyla ilgili yorumlar yapılıyor.

Veli Cevher karakterinin geçmişi büyük bir merak konusuyken, bu sahneden sonra izleyiciyi yeni bölüm için daha fazla heyecan sarmaya başladığı yorumlardan da anlaşılmakta.

İşte Çarpışma 6. bölümden Sneak Peek:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Veli’nin ateşiyle siper alan Kadir, Zeynep’i bulma umuduyla gözünü kırpmadan tehlike çemberinin içine girer. Veli’nin elinde rehin olan Zeynep korkusuzdur, asla geri adım atmaz ve kızını görmeyi başarır. Zeynep ne pahasına olursa olsun kızını kurtarmaya kararlıdır. Veli, telefonla Adalı’ya ulaşır ve Zeynep’le ilgili imalı sözler ederek Kadir’in bam teline basar. Yakup; Belma, Demir ve Selim’in yanlarına kadar gelip, Belma’ya kendisini hatırlatır. Yakup’un bu cüretkar çıkışı karşısında Belma’nın eli ayağı boşalır. Cemre, Kerem’i cezaevinden çıkarmak için gerekli adımları atar. Demir, Cemre’nin bu fikrine, onu şaşırtacak bir teklifle karşılık verir. Veli, Adalı’yı çılgına çevirecek, onu darmadağın edecek yeni bir hamle daha yapar. Veli aynı anlarda Zeynep’i de kızının hayatı ile tehdit ederek, çok zor bir tercih yapmaya iter. Öfkesi büyüyen ve iyiden iyiye bilenen Adalı da, Veli’ye karşı bir oyun kuracaktır.