Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde çok başka bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğiz!

Çarpışma dizisinde çok başka bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğiz!

tarafından zk zk

Show TV’nin yeni dizisi Çarpışma ile ilgili heyecan artıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un, Cesur ve Güzel dizisinden sonra yeniden ekrana döneceği Çarpışma, proje duyulduğundan beri büyük merak topluyor.

Partnerinin Elçin Sangu olacağının da kesinleşmesinden sonra diziyle ilgili heyecan daha da büyüdü.

Her dizisinde farklı karakterlerle izleyicinin karşısına çıkıp şaşırtan Kıvanç Tatlıtuğ, Çarpışma’da da yine şaşırtacak.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da Çarpışma’dan ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan iyi bir iş çıkacağı görüşünde. Bakın neler söylüyor:

Çarpışma dizisinde çok başka bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğiz! 7

“Bambaşka Bir Kıvanç izleyeceğiz

Ali Aydın’ın senaryosunu, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği Çarpışma dizisinin çekimleri başladı. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Erkan Can, Hakan Kurtaş, İsmail Demirci, Sevtap Özaltun, Merve Çağıran, Efecan Şenolsun, Buçe Kahraman, Furkan Kalabalık’ın rol aldığı dizi dört arabanın çarpışmasıyla kesişen hayatları konu alıyor.

Show TV’de ekrana gelecek dizide Kıvanç Tatlıtuğ’u ilk kez polis olarak izleyeceğiz. Uluç Bayraktar ve Kıvanç Tatlıtuğ ise 11 yıl sonra yeniden birlikte çalışacak. Daha önce Menekşe ile Halil ve Ezel’de 8 karakterini canlandırdığında birlikte çalışmışlardı. O karakteri de zaten hiçbirimiz unutamayız. O nedenle hep bu ikilinin neler yapacağını merak ediyordum. Bu kez ekranda farklı bir Kıvanç Tatlıtuğ izleyeceğimize eminim.”