Ana sayfa Dizi Haberleri Çarpışma dizisinde izleyiciler bu konuda bir açıklama bekliyor!

Çarpışma dizisinde izleyiciler bu konuda bir açıklama bekliyor!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Show TV’nin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu ve Onur Saylak’ın rol aldığı dizisi ‘Çarpışma’nın bu hafta yayınlanacak olan 14. bölümünden bir ön izleme videosu paylaşıldı.

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı ile Seçim Özel programı nedeniyle ekrana gelmeyen Çarpışma’nın yeni bölümünde yaşanacaklar merakla bekleniyor.

Yayınlanan ön izleme videosunda Kadir’in şık bir takım elbise giyip işim var diyerek dışarıya çıktığını, Zeynep’in de kendisine nereye gittiğini söylemeyen Kadir’i kıskandığı görülüyor.

Bu sahnede Kadir’in Zeynep’e bir sürpriz hazırladığını hatta ona evlenme teklifi edeceğini düşünen izleyiciler bile var.

Ancak izleyenler videodaki bir başka ayrıntıya da dikkat çekerek tepki gösterdi.

Kerem’in eski sevgilisi Meral’i hala Kadir’in evinde gören izleyenler “Bu kızın hala ne işi var burada” yorumları yapıyor.

Çarpışma dizisinde izleyiciler bu konuda bir açıklama bekliyor! 7

Hatırlandığı üzere; Meral vurulduktan sonra iyileşene kadar Kadir onun evinde kalmasına izin vermişti. Ancak Meral iyileştiği halde hala Kadir’in evinde kalmaya devam ediyor. Veli’nin muhbiri olan ve Kadir ile Zeynep’in yaptıklarını Veli’ye haber veren Meral’in bu sebeple onların yakınında olması gerekse de hala Kadir’in evinde kalması izleyiciye mantıklı gelmiyor.